2777
2789

سخته.باید صبور باشی...

یه انلاین شاپ کوچیک حد اقل ۵ملیون

چقد تاپیک انلاین شاپ زیاد شده😐😐💅🏻🌏

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهرم داره 4سال پیش زد اندازه 15تومن جنس اورد

چی اورد؟سود داشت براش؟

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.
من خواهرم داره 4سال پیش زد اندازه 15تومن جنس اورد

پولش خوبه واسه خرجای ماهانه مثل اجاره خونه و این چیزا ماهی حداقل چقدر داره براشون اگه اشکال نداره ممنون میشم بگید

قطعا سود داره انلاین شا‌پ ولی اگه اصولشو بلد باشی چطوری پست بزاری ،چطوری بلاگری محصول بکنی ، ۸۰درصد فروش توی استوری اتفاق میافته پس باید استوری های قوی بزاری 

همه ی اینها اصول و ترفند خودشو داره من مشاور پیج های فروش و متخصص اینستاگرام هستم اگه بخواین میتونم بهتون در این زمینه مشاوره بدم این هم ایدی پیجم هست خواستین پیام بدین راهنماییتون کنم

@mahlamoonn

پولش خوبه واسه خرجای ماهانه مثل اجاره خونه و این چیزا ماهی حداقل چقدر داره براشون اگه اشکال نداره مم ...

عزیزم اگر نتونی اداره کنی ورشکست میشی ضرر میکنی باید ببینی میتونی اگر پیجت دیده بشه فروش بالایی داری ولی اگر بازیدش کم باشه ورشکست میشی