2777
2789
عنوان

تجربه من از آب برنج برای مو

| مشاهده متن کامل بحث + 162763 بازدید | 119 پست
خب کاری نداره شلهزرد یا شیر برنجش کن یام میکس کن کوکو درست کن 

متاسفانه کوکو و شیربرنج و شله زرد دوست نداریم ولی برای کوفته و دلمه فکرکنم خوب بشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

پودرشو دیگه

بله عزیزم ...مثلا دولیوان قهوه یک لیوان حنا 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک شب میزارم رو موهام میمونه

واااای نه اونجوری نمیتونم.تازه باکلاه پلاستیکی هم نمیشه نصف شب در میاد  همش مالیده میشه به بالش و... 🥴😂اگه امتحان کردم سعی میکنم توروز بزلرم.مرسی عزیز

واااای نه اونجوری نمیتونم.تازه باکلاه پلاستیکی هم نمیشه نصف شب در میاد  همش مالیده میشه به بالش ...

نه عزیزم موهات خشک میشه ...یک ساعتها خشک میشه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
صورت منم جوش میزنه  بعدش با آب میشستی صورتتو یا میزاشتی اونجوری بمونه هفته ۴ بار کافیه؟یاهروز ...

ببین هر روز بزنی چه بهتر 

من ابشو زیاد نگه نمیذاشتم باآب برنج تازه هردفعه میشستم 

نه بزار حداقل نیم ساعت بمونه صورتت قشنگ خشک بشه جذب بشه بعد بااب بشور 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
صورت منم جوش میزنه  بعدش با آب میشستی صورتتو یا میزاشتی اونجوری بمونه هفته ۴ بار کافیه؟یاهروز ...

بعدم با برنج هندی نه ها 

من با برنج شمال این کار  میکنم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چجوریه ازکجا بخرم  استفادش چجوریه

از عطاری .. یه تیکه ازش ببر و ژل وسطش دربیار بمال به صورتت

عزیزم برنج هندی با ایرانی؟

اینجوری که متوجه شدم ایرانی

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  
چقدر بمونه و هفته ای چندبار بزنم  ممنون

یک شب بمونه ...هفته ای سه بار عزیزم