2777
2789

سلام.. دو رکعت بخونم سلام بدم بعد دوباره تکبیر و نیت کنم دو باره دو رکعت دیگه بخونم؟!.. 

یا بعد از سلام اول نباید هیچی بگم و ادامه نماز رو بخونم ؟!....

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دیگه هم دارم این نمازی که میخوام بخونم اسم نمازشو ننوشته مثلا نگفته نماز عید فطر یا نمازمثلا شب .. فقط میدونم چهار رکعته دو سلامه است تو نیتش چی بگم ؟!.. بگم دو رکعت نماز مستحب میخونم قربه الی الله؟!

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 
یه سوال دیگه هم دارم این نمازی که میخوام بخونم اسم نمازشو ننوشته مثلا نگفته نماز عید فطر یا نمازمثلا ...

این نماز رو واسه چه حاجتی میخونی؟مگه میشه نماز اسم نداشته باشه؟

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
نمازی که جمعه آخر ماه رمضان میخونن برای جبران نماز های قضا .. ولی اسمشو ننوشته... 

خوب همون تو نیتش بگو نیاز اخرین جمعه ماه رمضان.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
نمازی که جمعه آخر ماه رمضان میخونن برای جبران نماز های قضا .. ولی اسمشو ننوشته... 

عزیزم اون برای جبران نیست

فقط ثواب ی مثل نماز قضا شده داده میشود

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

نه عزیزم 

تنها راه جبران نمازهای قضا فقط خوندن خود اصل نماز هست

نماز 2 رکعتی برای قضا نماز صبح، 3 رکعتی برای قضا مغرب

4 رکعتی برای عصر، 4 رکعتی برا عشا