2777
2789
عنوان

اومیکرون در کودکان

162 بازدید | 17 پست

سلام خانمها لطفا راهنماییم کنید دخترم ۴ سال و نیمشه از دیروز تب کرده هر ۴ ساعت استامینیفون میدم تبش میاد پایین دوباره میره بالا چیکار کنم اومیکرون گرفته به نظرتون؟

پسر منم دو ماه پیش گرفت تب کرد ولی بعد دو روز خوب شد البته ۱۶ ماهش بود از بچه شما خیلی کوچک تر بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگه باز هم رفت بالا چی؟ شما تجربه دارید تب اومیکرون چند روز طول میکشه؟

سلام عزیزم آره بچم گرفت ۴ ساعت یبار بروفن ۸ ساعت یبار سرماخوردگی یکی دیگه هم بود خشک کننده ۱۲ ساعت یبار تا ۲ هفته درگیر بود 

سلام عزیزم آره بچم گرفت ۴ ساعت یبار بروفن ۸ ساعت یبار سرماخوردگی یکی دیگه هم بود خشک کننده ۱۲ ساعت ی ...

ممنون مگه نمیگن بیشتر از ۳ روز استامینیفون یا پروفن ندید

خدا کنه دختر منم ۳ روزه خوب بشه

انشااله زود خوب میشه . فقط شیاف حتما داشته باش . من با اینکه خودمم گرفته بودم شبا تا صبح یکسره چکش میکردم . یعنی یهو تبش سی و نه میشدا . ولی نترس بچه ها بدنشون قویه . فقط اصلا لبنیات نده . مایعات ابمیوه طبیعی هر چی دلش میکشه بهش بده . پرتقال با پوسته سفیدش بده بخوره