2777
2789

دخالتی ت پوشش و خرید من و همسرم ندارن

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخالتی ت پوشش و خرید من و همسرم ندارن

عه خوشبحالت

من با اینکه برای خودم لباس میخرم ولی امروز تو خونه مشغول کارهام بودم گفت مغازه ای که تو کوچمون هست مانتو آورده منم مجبور شدم برم ببینم و نهایتا خریدم

عه خوشبحالت من با اینکه برای خودم لباس میخرم ولی امروز تو خونه مشغول کارهام بودم گفت مغازه ای که تو ...

اون فقط پیشنهاد داده کار بدی نکرده تو باید تمرین کنی رودروایسی رو بزاری کنار اگه کاری نمی‌خوای بکنی نباید بکنی اگه قصد خرید نداشتی کلا میگفتی مادرجان فعلا قصد خرید ندارم ان شاالله دفعه بعد یا اگه داشتی سریع یه نگاه میکردی خوست نیومد میومدی میدونم سخته چون خودمم این عادت بد رو داشتم الان بهترم تو باید قاطع باشی تو تصمیم گیریت وگرنه اپن بنده خدا قصد بدی نداشته فقط پیشنهاد داده

🤍
اون فقط پیشنهاد داده کار بدی نکرده تو باید تمرین کنی رودروایسی رو بزاری کنار اگه کاری نمی‌خوای بکنی ...

بله حرفتون کاملا درسته من باید روی خودم کار کنم 

ولی همش به من کار داره امروز خیلی گریم گرفت واقعا دلم برای خودم میسوزه آخه من امسال نتونستم برم خرید عید و مانتو و... بگیرم چون امسال کنکوری ام و وقتشو نداشتم برم بخرم امروز به من میگه تو عیدم خرید نکردی یه جوری شدم به خاطر همین مجبور شدم بگیرم اگه نمیگرفتم دوباره میخواست بگه تو لباس نمیخری آخه آدم هم یه حدی تحمل داره واقعا از دستش خسته شدم

بهش هم نگفتم امسال میخوام دوباره کنکور بدم چون میترسم قبول نشم آبروم بره 

واقعا خسته شدم😥😥

بله حرفتون کاملا درسته من باید روی خودم کار کنم  ولی همش به من کار داره امروز خیلی گریم گرفت و ...

اهان اگه مرتب میگه درست نیست ولی احتمال زیاد میدم که به فکرته از رو قصد و غرض نمیگه که اذیتت کنه خودت چطور شناختی ؟ سابقه داشته اذیتت کنه؟

آره میتونی نگی 

🤍

اینم که میگی قبول نشم آبروم می‌ره کاملا اشتباست زندگی اتو بخاطر دلخوشی و حرف های دیگران نساز که موفق نمیشی این مسایل به خودت مربوطه قبول هم نشدی عیب نداره باز تلاش کن نه برای حرف بقیه برای فقطططططططط خووووودت 

تو باید یاد بگیری که نه از تعریف کسی خوش حال بشی نه از عیب جویی کسی ناراحت 

اینم جزو مسایلیه که به اعتماد به نفست ربط داره باید عزت نفس اتو قوی کنی و از حالت وابسته بیای بیرون استقلال شخصیتی پیدا کنی خیلی افکار اشتباه هستن روح تو رو تو زندان حبس می‌کنه و کم کم افسرده ات می‌کنه یکی ازون افکار ناراحت بودن از بابت قضاوت و حرف مردمه وقتی این عیب رو برطرف کردی یه احساس آزادی شیرینی پیدا می‌کنی چون روح ات رو از قفس آزاد کردی خوشحاله 

از مشاور میتونی کمک بگیری که چه کارایی انجام بدی که عزت نفس پیدا کنی اعتماد به نفست قوی بشه

🤍
اهان اگه مرتب میگه درست نیست ولی احتمال زیاد میدم که به فکرته از رو قصد و غرض نمیگه که اذیتت کنه خود ...

امسال که به خاطر درسم نتونستم برم خرید پیش مامانم گفته بود دخترت قانع است

یا یه دفعه دیگه گفته بود برو مثل دخترم لباس بخر همین رنگ و همین مدل انگار من خودم اصلا نمیتونم چیزی رو بخرم یاانتخاب کنم بعد خواهرشوهرم گفت خودش هر جوری بخواد میخره دیگه

خودمم نمیدونم به فکرمه یا قصد و غرض داره

اینم که میگی قبول نشم آبروم می‌ره کاملا اشتباست زندگی اتو بخاطر دلخوشی و حرف های دیگران نساز که موفق ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🌺

حتما به توصیه هاتون عمل میکنم و فقط به خاطر اون چیزی که میخوام تلاش میکنم و نمیذارم نظرات دیگران رو زندگیم تاثیر بذاره

بله حرفتون کاملا درسته من باید روی خودم کار کنم  ولی همش به من کار داره امروز خیلی گریم گرفت و ...

بیخودی حساسی خیلی هم حرف خوبی زده ببین چقدر بفکرته 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil