2777
2789
عنوان

نظر صادقانه و بی غرض بدید و بگید شما هم مثل من هستید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 40 پست
واقعا در نوسان ذهنی ام.گاهی واقعا مذهبی و محجبه میشم گاهی شدیدا متنفر میشم  وقتی زندگی غیر مذه ...

عزیزم احتمالا  چیزی که تو از کشور های غیر مذهبی ها دیدی ویدیو هایی بوده که تو فضای مجازی متنشر کردن و مسلمه تو ویدیو همه شادن!

بعدشم راجب احکام حقوقی نفقه و ارث و همه اینا میتونی به راحتی تحقیق کنی و علتشو بفهمی 

تازه داری عاقل میشی،اون یکم تردیدم بخاطر فرهنگیه که توش بزرگ شدی

خودمم همینو میگم.همش سعی میکنم جدا  از فرهنگی که بزرگ شدم‌و پیش داوری تصمیم‌بگیرم ولی واقعا نمیشه.

نگرش  آدم‌و ناخوداگاه آدم دست خودش نیست.کاش میشد خدا قابل درک بود.یا اگه امام داریم باهاش ارتباط مستقیم‌داشتیم یا اگه نداریم همه چی ریشه کن میشد مثل ادیان گذشته.واقعا به پوچی رسیدم.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در پردۀ اسرار کسی را ره نیست

زین تعبیه جان هیچ‌کس آگه نیست

جز در دل خاک هیچ منزلگه نیست

می خور که چنین فسانه‌ها کوته نیست

خیام

سخن از مطرب ومی گوی وراز دهر کمتر جو

که کس نگشود ونگشاید به حکمت این معما را

حافظ

اگر در اشعار شاعران و افراد اهل تفکر تأمل کنید خواهید دید که اونا هم به این چیزا که شما گفتید برخورد کردن و نشون از پیچیدگی این جهان داره

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
باید انتخاب کنی دیگه ما تا وقتی که تو ایران با این دین و مذهبون هستیم نمیتونیم خیلی چیزا رو بذاریم ک ...

آره واقعا نمیشه کنار گزاشت.خانواده امو چه کنم؟نمیتونم‌که با همه کات کنم.

ولی میدونی چیه؟همش به خودم میگم ببین.اسلام اینه.وثع کشورای اسلامی رو ببین.غیر اسلامی ها رو هم ببین.اگه اسلام خوبه پس چرا ما انقدر بدبختیم

بعدش رجوع میکنم به حرفای اسلام.میگم خب میگه دروغ نگید.زنا نکنید.غیبت نکنید.صله ی رحم و ... میگم خب اینا رو درست میگه.قرآن رو میخونم میبینم یه جای بد نداره. بعد باز دوباره سر در گم‌تر میشم

آره واقعا نمیشه کنار گزاشت.خانواده امو چه کنم؟نمیتونم‌که با همه کات کنم. ولی میدونی چیه؟همش به خودم ...

خانواده که کنار میان اول. اخرر با عقیایدت مهم اینه که خودت چی بخوای

خانواده که کنار میان اول. اخرر با عقیایدت مهم اینه که خودت چی بخوای

من‌دلم‌میخواد کار درست رو انجام بدم.ولی نمیدونم چی درسته و چی غلط

من‌دلم‌میخواد کار درست رو انجام بدم.ولی نمیدونم چی درسته و چی غلط

کار درست اینه که حق کسیو ظایع نکنی و انسانیت داشته باشی که تو دینم اومده

بحث حجابم به نظر من از دین جداست، درسته کشور اسلامی هستیم ولی همین الانشم خیلیا سر نمیکنن و میبنی که چیزی هم تغییری نکرده و اتفاقی هم نیوفتاده

به نظرم تصمیم گرفتن راجب  اعتقادات ،شجاعت زیادی میخواد . یه جوری که با خودت در صلح باشی دیگه شک ...

آره واقعا.ولی خدایی اونایی که ادعای مسلمونی دارند از همه بدتر اند تو‌فامیل.کفن بشمم  یکی از اونا نمیشم

آره واقعا.ولی خدایی اونایی که ادعای مسلمونی دارند از همه بدتر اند تو‌فامیل.کفن  یکی از اونا نمی ...

اونا که توهم دارن‌ .همین کسایی که ادعا دارن باعث شدن یکی مثل من ندونه درست چیه غلط چیه. 

اونا که توهم دارن‌ .همین کسایی که ادعا دارن باعث شدن یکی مثل من ندونه درست چیه غلط چیه. 

دقیقا همینه.پشت سر زن مردم بد میگند.تو زندگی بقیه سرک میکشند.دخترا شون رو برده کردند.غیبت میکنند.زورگویی و قلدری میکنند واسه زن و دختر.برا هرچی یه کلاه شرعی هم درست کردند  ادعا دارند خوب عالم اند

یه کتاب اقای مکارم شیرازی نوشتن به نام ۵۰ درس اعتقادی

پی دی افش هم هست

رایگانه اگه خواستین بخونین