2777
2789
عنوان

در چه حالید

74 بازدید | 18 پست

خودم بی حال و دل گرفته دارم حجت اشرف زاده گوش میدم 

به گریه های من بگو خیال دیدن تو کو 

ای عشق ...‌

حالا مشکل عشقی ندارم 

از چیز دیگه دلم گرفته 

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

نشستم دارم برا تو تایپ میکنم

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از حرص درحال ترکیدنم  تو یه جمعی هستم که حالم از دیدنشون بهم میخوره ولی مجبورم تحمل کنم

حرص خوردن بهتر هست یا دل گرفته 

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

کاش میشد مثل یک معجزه این هفته جدید ارزوهام محقق بشه مادی و معنوی .

بنظرم دل گرفته رو ته تهش میشه با گریه اروم کرد ولی حرص خوردن هیچ جوره اروم نمیشه

اره 

الان دارم حجت گوش میدم یکم ریلکس شدم 

خیلی وقت بود اهنگ گوش نداده بودم 

حوصلم ریده  یکم حالم گرفته  عشقم یکم کار داره نیس باهاش حرف بزنم

خوبه حرف زدن با کسی که باهاش راحت باشی آخر گپ دعوا نشه

غمگین و ناراحت  سر یه بحث بیخودی دلگیرم از دنیا این شب صبح بشه درست میشه🥲

اینطور نمونده اینطور نمی ماند 

چون میگذرد غمی نیست 

خدایا شکرت .

برای همه چیز .

میگذره تموم میشه مهم این هست چطوری درس های این دنیا رو پاس کنیم