کسی تجربه ای داره؟خیلی کم میخوابه حس میکنم بیش فعاله چون اصلا نمیشینه زمین حتی واسه استراحت،با چند تا روانشناس کودک صحبت کردم میگن بیش فعالی بعد از سه سالگی مشخص میشه الان نمیشه گفت بیش فعاله،من تا سه سالگی چه خاکی تو سرم بریزم؟هلاکم از خستگی همش هم ب وصله ک باهاش بازی کنم اصلا تنهایی بازی نمیکنه،هر شب هم پارک و بیرون میبریمش دیگه نمیتونم چیکارکنم؟دست تنها تو شهر غریبم هستم اصلا کسی کمکم نمیکنه از بس خودم و خودش تنها بودیم اینجور وابسته شده،تو رو خدا از تجربیات تون بگید کسی بکش اینجوریه؟چیکارمیکنین شما؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا در طول شبانه روز سرجمع ۶یا نهایتش ۷ساعت،دکتر گفت شب تا صبح باید ۱۲ساعت بخوابه
منظورم ساعت خوابش بود
سعی کن شبا رو زودبخوابه نهایت ۱۰ خواب باشه
دختر منم خوابش خیلی کمه توی طول روز اصلا نمیخوابه ً۷،۸ صبح بیداره یکسره تا ۸ شب ک میخوابه .
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.