2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚
منم قبلا؛الان با پنل مدیکال میخونم؛میخواستم اونجا گروه بزنم

اع شما الان تاپبکم بودید

چجوریه این من یبار نصب کردم ولی بلد نبودم باهاش کار کنم

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  
من

پنل مدیکالم مثل اونه ولی کنکوری تر و بقیه هم اونجان مثل فارسته

میخواستم گروه بزنم؛میای؟ شماره ایناهم نمیخواد بدی فقط لینک میدم عضو میشی چت اینا هم نداره فقط ساعتای همو میبینیم

اع شما الان تاپبکم بودید چجوریه این من یبار نصب کردم ولی بلد نبودم باهاش کار کنم

من با فارست نمیخونم الان

با پنل مدیکال میخونم کنکوری تره و ازتم میپرسه چیا خوندی و اینا ؛گزارشکارای روزای قبلم میمونه

چون اونو بقیه نمیشناختم گفتم فارست...چون کار کردن با اونم مثل فارست