2777
2789
عنوان

شوهر شماهم مثل شوهر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 38 پست
تقریبا ۳ ساله عروسی کردیم

منم دوساله 

ولی دیگه خسته شدم. 

الان می‌خوایم بریم بیرون اول به مادرش پیام میده میگه 

بعد مادرش زنگ میزنه ببینه برگشتیم یا نه

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوساله  ولی دیگه خسته شدم.  الان می‌خوایم بریم بیرون اول به مادرش پیام میده میگه&nbs ...

شوهر من دیگه اونجوری نبود امار بیرون رفتن رو بده فقط تو شرکتشون ک دایی هاش اینا کار میکنن در مورد همین میگف

شوهر من دیگه اونجوری نبود امار بیرون رفتن رو بده فقط تو شرکتشون ک دایی هاش اینا کار میکنن در مورد هم ...

ولی متاسفانه اینجوری 

بخدا جرات نمیکنم یه عکس بگیرم 

درجا میگه برای منم بفرست برای مامانم بفرستم 

خدا صبر بده پس ما بدون اینکه بفهمن ماشین میفروشیم میخریم خبری ندارن نمیگیم

عزیزم پس برو خدارو شکر کن 

من می‌خواستیم خونه بخریم با مامانش بنگاه می‌رفت 

با کسی دعوا می‌کنه شمارشو میده به مادرش که پا در میانی کنه حتی اگر طرف مرد باشه😶

یک مقدار بلوغ ذهنی انسانهاست که از خانوادۀ پدرومادریشون جدا بشن و خونوادۀ خودشون رو به عنوان خانواده درجه یکشون بپذیرن. 

من شوهرم خیلی خوبه از این نظر اما دوست پسر سابقم افتضاح بود.‌هشت سال با هم بودیم هنوز اول خواهرش بود بعد من.