جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین گلم اول باید بری دکتر تا بررسی کنه وضعیت رحم ت رو.
باید ببینه مشکلی هست یا نه؟
اگه نبود میگه اقدام کن....
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
لطفاواس باردارسدن من تواین ماه دعاکنین ک دیکه سقط نسه😞😞😞
عزیز دلم الهی باردار بشی به حق این ماه عزیز😘
دوست داری بیای تاپیک من؟
چند تا ذکر گذاشتم برای بچه دار شدن.
بعد اینکه بچه دار شدی چند تا سوره میخونی سالم سالم میمونه
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ولی من متاسفانه رعایت نمیکردم روز های تخمک گذاری اینا رو😂😂😂
شما اگه رعایت کنی تو اون روز های خاص انجام بدی زود تر هم نتیجه میگیری
عزیزم من بعد یک سالو نیم اقدام با دارو و آمپول باردار شدم.منم مثل شما پریود منظم نداشتم و وقتی رفتم دکتر گفت پلی کیستیک هستم.بهتره اول بری دکتر تا برات سونو و آزمایش بنویسه که اگه به دارو نیاز داشتی بهت بده تا زودتر به نتیجه برسی.توکلت همیشه به خدا باشه❤
👨👩👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖