بچه ها من دارم به خونواده شوهرم كه باهام بد هستن و بي ارزشي ميكنن بي تفاوتي ميكنم و سرسنگين شدم ولي اونام دارن لج منو در ميارن با بعضي كاراشون كه مثلا منو ادم كنن و سر از اين تغيير رفتارم بردارم شما بودين چه ميكردين؟
نه خونسرد باش .اصلا اهمیت نده.با لبخند و ریلکس رفتار کن
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
اونروز بعد از سه هفته رفتم خونشون قاب عكس بچه هامو جلو عكس عروسيمون گذاشته بودند.من اصلا انگار نديدم اونجوري رفتار كردم. يا اينكه هي ميره خونه جاريم و باهاش برنامه ميزارن يا مثلا يه چيزي ميپزه ميبره اونجا كه قبلا اصلا از اين كارا نميكرد. چون جاري من اصلا براشون يك ذره هم اهميت نميده . يا مثلا بين بچه هاي من و اون بيشتر از قبل تفاوت ميزارن و جالبش اينه تو چشم ميكنه 😔
زنگ زدم ديرور خونشون ميگم سلام ميگه همممم 😅اين جوابه سلام من بود ببينيد با چه حيوني طرفم
دیگه زنگ نزن اصلا.هرکار داشتی بگو شوهرت بزنگه.رسمی و شما شما برخورد کن .کم کم پاپس میکشن
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
انشالله خدا خودش جوابشونو میده.تو با همسرت خوش باش خودتم اذیت نکن تا میتونی فاصله بگیر
زنگ زدم ديرور خونشون ميگم سلام ميگه همممم 😅اين جوابه سلام من بود ببينيد با چه حيوني طرفم
دقیقا درکت میکنم رفتارشون از حسادته
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید