2777
2789
حرارت تنت: درباره دختری که روز عروسیش فرار می‌کنه و می‌ره سوار یه ماشین عروس دیگه میشه و مسیح هم عر ...

عشق ارباب و خوندممممم،ولی حرارت تنت و مطمئن نیستم،مرسیییی😘🤩

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعد من وقتی عکس کاراکتر ارشام و دیدم اصلا بااورم نمیشد قشنگ همونجوری بود که تصور میکردم خیلیی ...

عکس هارو نگو گذاشته بودم پروفایل 

یه کلیپ دارن هر روز اونو نگاه میکردم

به آهنگی هم هس اره من بدم شنیدی 😂😂😂

جو گرفته بودم 😐💔✌

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236

دعوت به دوستی برات فرستادم عزیزم میشه برام بفرستیش اخه دنبالش گشتم پیداش نکردم

عزیزم بلد نیستم بقرستمش

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

ای شیطونا شماها که وست منم از پشت بستیدووو

عکس هارو نگو گذاشته بودم پروفایل  یه کلیپ دارن هر روز اونو نگاه میکردم به آهنگی هم هس اره من ...

وااای ارههه دیدمش

اولین بار ادیت شخصیتارو با همین اهنگ دیدم

اره من بدم بدم بد ... بیش از حد

جاخالی و بلد نیستم😂😂😂😂

رمان های نیلوفر قائمی فر خوبن ولی من میخونم اعصابم خورد میشه تب داغ گناه تب، داغ هوس،شیطان یا فرشته، ...

تب داغ گناه چند جلده؟

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
نبابا من کلا زیاد رمان نخوندم ولی عاشق گناهکار بودم😂😂😂

ای بلااا🤣🤣🤣😂🤭

وااای ارههه دیدمش اولین بار ادیت شخصیتارو با همین اهنگ دیدم اره من بدم بدم بد ... بیش از حد جاخال ...

وای نگو من اون آهنگ رو میزاشتم میرفتم با داداشم دعوا همیشه هم کتک میخوردم میومدم 😐😐😂😂

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236

شیطان یا فرشته رو شماهم خوندین؟😍من دیشب تموم کردم.خیلی خوووب بود

میشه یه خلاصه بدی ازش؟

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨

بچها نظرتون چیه شب یه تاپیک بزنم،رمان ها و فیلم هایی که خوندم خوندم با موضوعشون براتون برارم؟