2777
2789

این رو نشر بدین شاید شما هم تو ثوابش شریک باشین منم خیلی نماز قضا دارم فردا ان شاالله با این شکم میخونم و خدا کمکم کنه دیگه نمازام قضا نشه

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

این اصلا سند نداره 

و کاملا اشتباهه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میگفتی اونا ک نماز قضا دارن بیان

چون نماز نخونا ک براشون مهم نیس

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨

این خرافاته عزیزم

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عزیزم این رد شده و اشتباهه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8559978/نماز-قضا-میاین-بخونیم-باهم

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
این خرافاته عزیزم

واقعا🥺

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
حدیث جعلیه

من چقدر دلم خوش شد