2777
2789

بعضی شبا مثه دیشب ساعت ۵یهو گریه میکنه وجیغ..

پستونک میدم دهنش نمیگیره

شیر بش میدم نمیخوره

فقد گریه میکنه وپاهاشو ب زمین میزنه

(۱سال و۷ماهشه)

ی رب ساعتی گریه میکنه بعد کم کم ارومش میکنم ومیخابع

خانوما بنظرتون مشکل چیه؟

قرآن بزار بالا سرش 

قبل خواب آیت الکرسی و چهار قل بخون

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ج ن میبینه

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

قران بذار بالای سرش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

خواب میبینه، ریفلاکس میکنه. چیزی نیشش زده. توی خواب ترسیده. اینا چیزایی که به ذهنم میرسه. پسر منم گاهی اینجوری کرده ولی کلا تا حالا که سه سالشه شاید ۵ دفعه. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.