2777
2789
عنوان

آشپز ها بیاین

91 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من به فیله  مرغ  زعفران و ادویه و پیاز زدم گزاشتم بمونه بنظرتون سرخ کنم خوب میشه؟

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو ته چین کنی خوشمزه تر میشه. خواستی. دستور. میدم

اخه بزنج را جدا درست کردم دستور بده دفعه بعد درست کنم ممنون 

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  
آره خیلی خوشمزه میشه،میتونی کبابی هم بکنی روی توی

توری کبابی ندارم ولی اون توستر دارم تو اون میشه؟یا با ماهیتابه سرخ کنم بهتره؟

توری کبابی ندارم ولی اون توستر دارم تو اون میشه؟یا با ماهیتابه سرخ کنم بهتره؟

توی توستر هم خوب میشه رژیمی میشه،ولی اگه تا حالا امتحان نکردی همون سرخ کن چون شاید خوشت میاد بعد نمیشه کاریش کرد

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
اره چرا خوب نشه عالی میشه منم امروز شوهرم قرقاول گرفته اورده سربریدم واسه شام

نوش جونتون   

توی توستر هم خوب میشه رژیمی میشه،ولی اگه تا حالا امتحان نکردی همون سرخ کن چون شاید خوشت میاد بعد نمی ...

پ

مرسی عزیزدلم  

خوب باید مصرف میکردم مگه چی شده کاری نداره انجام دادنش

من دلم نمیاد جون یه موجود زنده رو بگیرم،کشته شدشو میگیرم،کلی گفتم درباره خودم

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
من دلم نمیاد جون یه موجود زنده رو بگیرم،کشته شدشو میگیرم،کلی گفتم درباره خودم

خوب من انجام ندم کسی دیگه باید برام انجام بده فرقی نمیکنه خدا افریده برای مصرف ما بعدش من همیشه ارگانیک مصرف میکنم خودم بزرگ میکنم خواستم هر تعداد میکشم برای خودم