اگر کاری ذاتا خوب باشه مثل کمک کردن به فقرا یا گفتن ذکر و خواندن یک سوره قرآن عظیم برای حاجت روا شدن و... و سندی هم نداشته باشه ممکنه بتونیم به امید رحمت خدا انجام بدیم. چون ذاتا کارهای خوب و پسندیده ای هستند و به هر حال ثواب دارند. اما کارهای عبث و بی فایده مثل جاکلیدی خریدن را فکر نمی کنم بشود بدون سند انجام داد. و حتی ممکنه بدعت باشه و ایراد شرعی داشته باشه. به نظرم حتی به اندازه همان جاکلیدی اگر خیرات انجام بشود به امید خدا مقبوله و مقبول کم نیست. ولی واقعا جاکلیدی و ... بی معنیه و شاید باعث تمسخر هم بشه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بگم والا من اینطوری متوجه شدم، اخه نوشته غروب۲۷م، اگ میگف شبه۲۷م بله شما باید امشب بعد از اذان مغرب انجام میدادین..باز نمیدونم شاید شما درست میگی، مطمئن شدین به منم بگین لطفا.