2777
2789
عنوان

دو سال از طلاقم میگذره حالم خوب نشد

1068 بازدید | 34 پست

چقدر سخت میگذره اصلا فک نمیکردم طلاق اینجوری باشه اون طرف که پسر بود پولدار بود توانشو داشت ازدواج کنه الانم رفته سر زندگیش و من موندم و تنهایی و حسرت زندگی امسالم که ۳۰ شدم سختی هاش واسه من بود خوشی هاش آماده تقدیم یکی دیگه شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجداشدی یا اون خواست؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

از گذشته بیا بیرون. تنها کسی که میتونه حالتو خوب کنه خودتی.. تا کی میخوای بشینی گذشته رو شخم بزنی؟؟؟؟ قول بهت میدم اگر حال دلتو خوب کنی زندگی هم روی خوشسو نشون میده. چه کاری چه ازدواج.. بهترین ها سر راهت میاد که به قبلیه میگی اون چه در پیتی بود من الکی گندش کرده رودم

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

حتما دلیل قانع کننده ای داشتی که طلاق گرفتی وگرنه زنا تا آخرین لحظه ای که توان دارند میمونند. انشالله شوهر خوب پیدا کنی ولی اگه نشد هم غمی نیست انسان بدون آب و غذا نمیتونه زنده بمونه بدون شوهر ولی میتونه  

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.