2777
2789

کجاش منظورته؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا خیلی میرسیدم،راستش الان یکسالی میشه یک مقدارافسرده م حتی به خودمم نمیرسم،میخوام اگرخدابخواد دیگه مثل قبل بشم که دلگرمیمون به زندگی بیشتربشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

تازه از سرشم زیادم جذاب تودل برو جک میگم اشپزی عالی جذابیتو گفتم یانع 😌خلاصه اره اینجوریاست😂😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من وقتی شوهرم از سرکار میاد پاهاشو با شیر میشورم بعد رو زمین میخوابم ک هر جا خاست بره اول از رو من رد بشه 

بعد میوه و چای میارم قبلشم تست میکنم سمی نباشه ینی پیشمرگش میشم 

بعد هم لباس خلبانی یا پرستاری میپوشم و الباقی

اینکه همین امشب گفت وقتی سرکارم مث بچه مدرسه ای ها دوس دارم زودتر بیام خونه. حتی انقد تند ...

سایش مستدام

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍
ازلحاظ جنسی

اها،اره اوکیه،همیشه حواسمون به این قضیه هست

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست