الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فقط آیه رو بنویسم؟نیت کنم؟حاجتمو هم بنویسم یا تو دلم بگم
ایه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری رو روی کاغذ بی خط بنویس عزیزم بعد حاجاتتو زیرش بنویس هر چی هست با یه صدقه بذار لای همون آیه قرآن اسمتم بنویس اگر برای بارداریه اسم شوهرتم بنویس
حاجتماعی رو زیرش بنویس فقط اگر واسع بچه دار شدن اسم زن و شوهر رو بنویس
ممنون عزیزم..نه واسه خونه دار شدن..انشالله ک صاحب خونه بشیم شمام واسمون دعا کنید..انشالله شمام به حاجتتون برسیم🙏
داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂 عضو گروه مانکن های زیبا وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀