2777
2789

الانم میشه نوشت؟

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فکر نمیکنم  دستتون به آیات نخوره فقط

عزیز میشه واسه دوتا خواسته یکجا بنویسم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
قبل اذان ۲۵رمضان هست؟ برا هرحاجتی جواب میده؟

اره هر حاجتی 

هنوز اذان نشده من خودم امسال فراموش کردم ساعت ۱ شب نوشتم شما هم بنویسید تا قبل اذان صبح ان شاالله که قبوله

نه فکر نمیکنم  دستتون به آیات نخوره فقط

اخه من خوندم نوشته بود اگر بدنتان پاک نباشه باید یه نفر که پاکه بنویسه و شما بدون اینکه دستت به آیه ها بخوره حاجتتو زیرش بتویسی

اره بنویس انشالله که حاجت روا میشی

عزیزم الان بنویسم چیزی نیست؟درسته؟

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
اره هر حاجتی  هنوز اذان نشده من خودم امسال فراموش کردم ساعت ۱ شب نوشتم شما هم بنویسید تا قبل ا ...

عزیزم فقط آیه رو بنویسم؟نیت کنم؟حاجتمو هم بنویسم یا تو دلم بگم