بچه ها تو چندتا تاپیک قبلیم راجب اون دختره که هم اتاقیم بود و گفتم قصدش مسخره کردنه و اینا گفتم،بعد دوستان پیشنهاد دادن که توهم جوابشو بده ک دهنشو ببنده چون من قبلا همیشه سکوت میکردم،امروز بابچه ها ماسک صورت گذاشتیم چون فردا ارائه داریم واینا بعد درکل همیشه هفته ای یبار ماسک میزاریم.بعد این دختره انگار فقط بامن مشکل داره از صبحم تو قیافه بود و منم توجه نمیکردم بعد همینطوری ماسک گذاشته بودیم رفتم کفشامم تمیزکنم چون سفیده کثیف میشه زود بعد یکی از بچه ها گفت پس فلانی توچرا کاری نمیکنی فردا ارائه داری رها داره ب خودش میرسه و اینا بعد دختره گفت اخه بچه های کلاس اصلا برام مهم نیستن ک ب خودم برسم بعد من گفتم من کلا ب خود رسیدنو دوس دارم همیشه هم اینکارو میکنم،بعد دوباره گفت اخه اصن پسرای کلاس ب ی ورمم نیستن ک بخاطرشون اینکارو کنم و فلان بعد من گفتم مگه ادم برای بقیه ب خودش میرسه؟بعد عصبی شد ک من هی جوابشو میدم گفت اصلا من منظورم تونبودی کلی گفتم منم گفتم منم کلی گفتم بنظرتون خوب جواب دادم؟رو مخمه چقدر😑فردا هم باهمین دختره ارائه دارم ای خدااا...بعد ی چیز دیگ وقتی داریم صحبت میکنیم تو جمع بعد این باهمه حرف میزنه و مخاطب قرارشون میده جزمن اصلا هم دلیلشو نمیدونم،مثلا من ی چیز گفتم این در جواب ب اون یکی دوستم نگاه میکنه