2777
2789
ایشالا که دچارش بشی دل یه مادرو اینجوری نلرزونی

واااا عزیزم تاپیک زدی پرسیدی بنده خدا هم جوابتون رو داده یعنی چی این حرف!! 

دکترهم برید خدای نکرده بگه فلان مشکل رو داری میگید ایشالا خودتون هم اینجوری بشید چون ترسیدم ناراحتت شدم دلم لرزید 

منم تجربه داشتم ی دختر ازبچگی لباس پسرونه میپوشید الانم بزرگ ترشده همش لباس پسرونه کفش پسرونه موهاشو پسرونه میزنع

استارتر فقط از پوشش حرف زدن چقدر سریع تشخیص دادید چی به چیه بی ربط

هزاران هزار استایل در دنیا مد و فشن هست 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم اینجوری بود همش لباسا پسرونه میپوشید حتی تو سن ۸ سالگی کلاه میذاشت حتی اما بزرگ که شد رفت سمت وسایل ارایشی و کفش پاشنه دار و کلا از اون مود خارج شد اما اگر دیدی رفتار های دیگه متمایل به رفتار پسرونه داشت از مشاور کمک بگیر

من خودم تا نزدیکای چهارده پونزده سالگی لباسام پسرونه بود. کلا با داداشام بازی میکردم. حتی زمانی هم پرید بودم اولین حرفی که خواهر بزرگم بم زد این بود وقتی داری با داداشا فوتبال بازی میکنی حواست به لباست باشه. بذار آزاد باشه کم کم خودش حد و مرز ها رو یاد میگیره. وقتی جای نگرانی داره که بزرگتر بشه و برا دوستیابی و مدرسه و رفتارای اجتماعیش متوجه چیز غیر نرمالی بشین

اصولا لباسای پسرونه راحتتره یا کارتونای پسرونه میبینه یا علاقه داره به مدل لباسای پسرونه و تو چشمش قشنگتره خیلی از دخترا حتی بزرگ که میشن علاقه دارن به لباسای پسرونه اگه نگرانی ببرش پیش مشاور بقیه رفتاراش چه جوریه؟

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بیشتر لباس علاقه داره

نگران نباش دکتر مائده بازرگان رو سرچ کن روانشناس کودکه ببین وقت مشاوره تلفنی داره؟اگه داشت باهاش صحبت کن ببین چی میگه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عزیزم این چندوقته صدتا تاپیک زدی بجا تاپیک وگوش دادن حرفای خانمای بی تجربه ببر پیش مشاور اگ خیلی نار ...

چند روز دیگه نوبت داره این تاپیکارو میزارم که اگه کسی تجربه ای داره بیاد بگه🥺

خودم باهاش خاله بازی نقش مامانو داره بچه هم داره

اگه فقط لباسه مشکلی نیس نگران نباش 

ولی اگر تو دوستاش با پسرا راحت تر کارتونای پسرونه بیشتر میبینه بازی های پسرونه می کنه موهاشو دوس داره پسرونه بزنه پیش یه مشاور ببرش 

🥰