2777
2789
واااا عزیزم تاپیک زدی پرسیدی بنده خدا هم جوابتون رو داده یعنی چی این حرف!!  دکترهم برید خدای ن ...

تاپیک نزدم که بیاد تشخیص بده تاپیک زدم اگه تجربه ای داره بیاد بگه

تاپیک نزدم که بیاد تشخیص بده تاپیک زدم اگه تجربه ای داره بیاد بگه

حتما چیزی دیده ومیدونه 

بهتره چشم گوشتون رو باز کنید پیش مشاورع ببریدش 

شما ک تحمل شنیدن جواب بعضی حقیقت هارو ندارید انقدر تاپیک نزنید و دقیقا این مشکل تو ذهن خودتون هم هست ک انقد نگران هستید تاپیک زیادی زدیدبراش 

توقع دارید بیان بگن چ خوب به به خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون سریع اومد تشخیص داد من تجربه ای ندیدم

نظر دادن شایدهم حرفشون درست باشه بجای نفرین یکی دیگ بچه رو ببر مشاوره 

ببین این رو بدون 

دوست میگه گفتم دشمن میگه میخواستم بگم 

ناراحت نشو  

بعدم اصلاچیزبدی نیست چرا دلتون بلرزه

چند روز دیگه نوبت داره این تاپیکارو میزارم که اگه کسی تجربه ای داره بیاد بگه🥺

عزیزم نگران نباش  بنظرم زیادی بزرگش کردی...خودش تابره مدرسه خوب میشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

من خودم دخترم و از لباسای دخترونه مجلسی تنفر دارم

و عاشق لباسای پسرونه ام

من از برای مصلحت، در حبس دنیا مانده ام، حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟ تو مست مست سرخوشی من مست بی سر سرخوشم، تو عاشق خندان لبی، من بی دهان خندیده ام..