2777
2789

سلام شبتون بخیر نینی سایتای گلم🌹وقتی شوهرتون حقوق میگیره کارت حقوق دست کیه و چجور تقسیم میکنید پولو و کی اداره میکنه امورات خونه رو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقسیم نمیکنیم

کلا دوتا حساب داریم

پس انداز خرج خونه

البته کارت منم هست ک همیشه ی مقداری توش هست ولی نه اینکه هرماه بریزه شاید چندماه بگذره نریزه شایدم ی دفعه ی پولی بریزه درهرصورت خیلی ب کارم نمیاد

خرج خونه تمامش با همسرمه

منم خرید داشته باشم انحام میدم براش فاکتور میفرستم پرداخت میکنه😊

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

اول اینکه سامانه حساب بانکیشو تو گوشیم نصب کردم تا قرونش می دونم چقد حقوق می ریزن

اول قسط و وام رو واریز میکنم.واسه خودم بیمه می ریزم

یکمی میریزم کارت خودم که ماهیانمه.با همسر توافق کردیم.

بقیه هم خرج خونه میشه

اضافی هم باشه با مشورت همسرم، ارز دیجیتال میخرم‌زیاد ریسک نمی کنم یکی دوتومن سود که کردم پولو برمیدارم.

کارت هم یه روز دست منه یا روز دست شوهرم بستگی به خرج خونه داره.ولی هر ریال از حساب برداشته بشه میفهمم

اول اینکه سامانه حساب بانکیشو تو گوشیم نصب کردم تا قرونش می دونم چقد حقوق می ریزن اول قسط و وام رو ...

ارز دیجیتال واز کجا تهیه میکنین?? چقدره قیمتش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من چند ساله کار میکنم وارد نباشی همه ی پولتو از دست میدی نوبیتکس گوگل کن برو ثبت نام کن.ثبت ...

ممنون عزیزم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم