2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یروز ۲تا بالا و یدونه پایین کشیدم یعنی۳تا تو ۱روز دردش زیاد نبود ولی خب امپولبی حسی یکم دردناک بقیش با دارو اروم میشی

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
من یروز ۲تا بالا و یدونه پایین کشیدم یعنی۳تا تو ۱روز دردش زیاد نبود ولی خب امپولبی حسی یکم دردناک بق ...

اامپولم نمیترسم فقط موقع کشیدن درد داشت چه جوری بود

جواب ابلهان خاموشی است
من امروز عصب کشی کردم ، دندون هم کشیدم ، دندون کشیدن به مراتب راحت تر از پر کردن و عصب کشی،  در ...

وووووی دیدی عصب کشی چه درد داره 

شما دندون چندم و کشیدی درد نداشت حین کار

جواب ابلهان خاموشی است
بگوووو  میترسم دندون اخره تازه میخوام ایمپلنتم کنم تازه پیوند پودر استخوانم میخاد همه اینا جهن ...

باور کن الان بگم حتما پیش خودتون میگید میخاد دلداری بده ...برا من جراحی  بود ریشه اش کج بود یه ریشه درشت و سالم ..فقط بی حسی درد داشت اصلا متوجه نشدم کشید وقتی کارش تموم شد بهش گفتم چرا شروع نمیکنی اخه چشام و از ترس بسه بودم..دستیارش که کناره دندون پزشک بود گفت تموم شد 😅😅😅

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
وووووی دیدی عصب کشی چه درد داره  شما دندون چندم و کشیدی درد نداشت حین کار

خدا دکتر عاشوری رو عمر هزار ساله بده،  نه عزیزم من هیچ دردی حس نکردم نه عصب کشی نه کشیدن ، عصب کشی من طولانی شد برا همین فکم خسته شد وگرنه درد نداشتم