این کتابها خیلی زیادن، فکر نمیکنم کسی توی سایت پیدا بشه که یکی از اینا رو کامل خونده باشه.
من خودم هم مثنوی رو دارم، هم کلیات سعدی هر از گاهی تورقی میکنم و یه جاهاییشو میخونم. متأسفانه شاهنامه رو ندارم، یه بار خواستم بخرم، چون جزو کتب نفیس بود، خیلی گرون درمیومد و بودجهی من نمیرسید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متأسفانه 🤦🏻♀️ هم سطح مطالعه مردم کمه هم کتاب گرون شدهه😑💔
بله متأسفانه... یه تعدادی هم که مثلاً اهل مطالعه هستن متأسفانه رمانهای به درد نخور میخونن (البته خود من هم یه زمانی اینطور بودم)
کاش لااقل کتابخونهها فعالیتهایی داشته باشن که مردم جذب کتاب و کتابخوانی بشن. فارغ از سطح تحصیلات، مطالعه خیلی روی فرهنگ و شعور مردم تأثیر میذاره و سطح مردم جامعه رو بالا میبره.
خدایی خیلی زیاده خود کتابش رو بخوای بغل کنی دستت درد میگیره چه برسه به خوندنش دختر اولم رو که باردار شدم واسه خودم هدیه خریدم فکر میکردم تو دوران بارداری تمومش میکنم ولی تا همین امسال طول کشید