2777
2789

از خودم متنففففرم ک باید کنار همچین آدمی زندگی کنم 😔😔😔😔😔

خاااااک بر سر احمق من ک عرضه و جرأت طلاق گرفتن رو ندارم 😑😑😑

خداااااایا یک آدم چققققققققدر می‌تونه بدذااااااات و عوضی و خدانترس باشهههه 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا من چ گناهی ب درگاه کردم ک باید با این حیوون زندگی کنم؟؟؟😔😔😔😔😔😔

خدایاااااا منه احمق ک عرضه جدا شدن ندارم پس خودت ی جوری یا منو بکش یا اونو بکش تا من راااااحت بشم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایاااااا دیگه چققققققدر باید از دست کاراش استرس بکشم و بمیرمو زنده بشم؟😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایاااااااا چرا صدامو نمیشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایااااااااااا چراااااا خودکشی کردن گناه داره؟؟؟😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایااااااااااا چرا نمی‌کشی منو تا راحت بشم؟؟؟؟؟؟؟؟😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

چجوری اینو باید تحمل کنم آخه؟؟؟؟؟😔😔😔😔😔

من چراااااااا اینقدر بددددبختم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خداااااااا کمکم کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم باش همه حرفات حرفای منه ولی آروم باش 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........

انشاالله ک حال دلت خوب بشه ...منم مثل توام ....از همه بدتر لعنت ب پدرومادرم  ک مارو اوردن تو دنیا و مثل اشغال دور انداختن و رفتن پی زندگیشون ....هزاران لعنت بهشون ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
چی شدههههههه

تا حالا آدم بدذات دیدی؟😔😔😔😔

اینکه گستاخ باشه و پرررررو....

اینکه با کمال پررویی هر کاری بخواد انجام بده و انگار ن انگار...

اینکه هی کوتاه بیای و اون بجای اینکه خجالت بکشه ولی گستاخ تر بشه 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدا همچین آدمی رو نصیب هیچکس نکنه 😔😔😔😔😔😔😔😔

انشاالله ک حال دلت خوب بشه ...منم مثل توام ....از همه بدتر لعنت ب پدرومادرم  ک مارو اوردن تو دن ...

نه تو رو خدا اینجوری نگو.

من تمام دردم همین هست ک با تمااااااام گستاخی داره با خونوادم بی احترامی و توهین می‌کنه و اصصصصصلا ب روی خودش نمیاره ک داره چ غغغغغلطی می‌کنه....😔😔😔😔😔

ولی از اونور خونواده بی شرف خودش ک براش حتی یک قدم هم برنداشتن ببین مثل چی احترامشون رو داره و من حتی یک اخم هم نمیتونم بکنم چ برسه ب کارای خوده عووووضیش

اسی رفتار دیگران با ما نتیجه رفتار غلط خودمونه

دقیقا...

از بببببس ک باهاش کوتاه اومدم و یک بار ب روش نیاوردم تا برای دوبارش ادب بشه حالا اینجوری گستاخ شده و پرررررررو😔😔😔😔😔😐😐😐😐

خاک بر سر من ک خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

چند روز پیش ما هم بحثمون شد دقیقا جمله های شما از ذهنم گذشت...امروز پیام داد آشتی کردیم...بیست و یک ...

خوش بحالت ک حداقل اون بهت پ میده.

این بی شرف خیلی گستاخ تر ازین حرفاس،هر غلطی ک دلش خواست کرد ولی دریبییغ از یکبار عذرخواهی 😔😔😔😔😔😔😔

باور کن اگه قتل گناه نداشت همیییین الان میرفتمو با دسسسستای خوووودم خخخفففففففففش میکردم 😔😔😔😔😔😔😔😔

نه تو رو خدا اینجوری نگو. من تمام دردم همین هست ک با تمااااااام گستاخی داره با خونوادم بی احترامی و ...

ولی من بیشتر از همسرم از پدرومادرم کینه دارم و ناراحتم ...و دقیقا مثل شما اگه میتونستم پدرومادرمو میکشتم بلکه ی کم بتونم نفس راحت بکشم ....خسته شدم از خفه شدن بخاطر هرزه بودن اونها 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...