سلام.دوستان من۹ماهه اقدام به بارداری کردم چنددوره دارو مصرف کردم ولی باردار نشدم.تااینکه دکتربهم عکس رنگی نوشت وبراهمسر ازمایش اسپرم.انجام دادیم معلوم شدهمسری واریکوسل گرید۳داره.که براهفته بعدوقت عمل داره.میخوام بدونم کسی همچین مشکلی داشته عمل کرده نتیجه گرفته باردارشده اگه شده چقدر زمان طول کشیده؟؟؟
تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
3
100%
خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه! نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖! به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه! نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖! به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
همسر منم گرید یک و دو داشت ماه پیش سونو داد شد گرید ۱ کم تحرکی دارهه اسپرمش هم ۱۶میلیونه باردار نشدم هنوز کسی بوده شرایط منو داشته باردار شدهه باشه خودمم تنبلی دارم و ضخامت رحمم بالاس