2777
2789

سلام.دوستان من۹ماهه اقدام به بارداری کردم چنددوره دارو مصرف کردم ولی باردار نشدم.تااینکه دکتربهم عکس رنگی نوشت وبراهمسر ازمایش اسپرم.انجام دادیم معلوم شدهمسری واریکوسل گرید۳داره.که براهفته بعدوقت عمل داره.میخوام بدونم کسی همچین مشکلی داشته عمل کرده نتیجه گرفته باردارشده اگه شده چقدر زمان طول کشیده؟؟؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
3
100%
خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همسر من

قبل ازدواج عمل کرده 

ولی وقتی اقدام کردیم سریع باردار شدم بااینکه منم مشکل داشتم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

شوهر خواهرم واریکوسل داشت اونم گرید سه بود

عمل کرده بود داشت میمرد ک هیچ

ولی بعد 2 و نیم سال آبجیم باردار شده

قراره خاله بشم😍🥺

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
بله همسر من قبل ازدواج عمل کرده  ولی وقتی اقدام کردیم سریع باردار شدیم بااینکه منم مشکل داشتم

خداروشکرعزیزم...گرید چند بود؟

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️
شوهر خواهرم واریکوسل داشت اونم گرید سه بود عمل کرده بود داشت میمرد ک هیچ ولی بعد 2 و نیم سال آبجیم ...

چرامیمرد؟

خداروشکرعزیزم...گرید چند بود؟

گریدش نمیدونم دقیقا یادم نیست ولی عمل مشکلش رفع کرد

البته بگم 19سال پیش این عمل انجام داده پسرما الان 13سالشه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چرامیمرد؟

درد داشت براش

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
چطوری مشخص میشه مرد واریسکول  داره اسم ازمایشش  رو میدونید

ازمایش اسپرم بایدبدین؟

همسر منم گرید یک و دو داشت ماه پیش سونو داد شد گرید ۱ کم تحرکی دارهه اسپرمش هم ۱۶میلیونه باردار نشدم هنوز کسی بوده شرایط منو داشته باردار شدهه باشه خودمم تنبلی دارم و ضخامت رحمم بالاس

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹