2777
2789

برای ما اومده بیست تومن باید واریز کنیم..مال شماها چی

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تایید کردن ولی خیلی وقته ک پیام ندادن 

شما چند وقت طول کشید ک پیام دادن؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ما تایید کردن ولی خیلی وقته ک پیام ندادن  شما چند وقت طول کشید ک پیام دادن؟

ردمون کردن شوهرم رفت اداره مسکن ی چند هفته بعدش تایید شد...پیگیری کن

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
ردمون کردن شوهرم رفت اداره مسکن ی چند هفته بعدش تایید شد...پیگیری کن

ما هم همین شد رفتیم پیگیری 

ک بعد چند وقت تایید شد 

شما تعهد هم داده بودید؟ 

چند وقت شد ک بعد تاییدیه ای واریزی اومد براتون؟ 

آخه ما خیلی وقته ،دپیاره رفتیم مسکن گفتن میفرستن ولی خبری نیس

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ما هم همین شد رفتیم پیگیری  ک بعد چند وقت تایید شد  شما تعهد هم داده بودید؟  چند و ...

تعهد مال چی؟؟ فک کنم ی هفته بعد رفتن ب اداره مسکن اس اومد

تعهد مال چی؟؟ فک کنم ی هفته بعد رفتن ب اداره مسکن اس اومد

اولین مرحله بود 

ک برا پرونده تشکیل بدیم باید تعهد می‌دادیم