الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی خیال بابا . پسر عمو و دختر عموی من پارتی و سهمیه داشتن .بدون آزمون معلم هستن . آزمون چیه ...
عزیزم نمیدونم کدوم سهمیه را میگی ولی همه کشور ها برای کسانی که در جنگ معلول یا کشته شدن امتیازاتی دارن واین یه حق طبیعی هست بزن گوگل میاد خیلی بیشتر از ایران
من اولین آزمونم امساله ینی فقط سهمیه دار ها قبول میشن؟؟اینااگ سهمیه ای بودن چرا رفتن پیامنور پس؟
عزیزم من امسال میخوام برم دانشگاه احتمالا فزهنگیان نیارم برم آزاد علوم تربیتی بخونم خوبه؟
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
خانوما کدوم رشته دانشگاهی واسه آزمون استخدامی بهتره؟ علوم تربیتی خوبه؟
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
خانوما کدوم رشته دانشگاهی واسه آزمون استخدامی بهتره؟ علوم تربیتی خوبه؟
علوم تربیتی مختص آموزش ابتداییه..خوبه ولی روانشناسی طیف قبولیش بالاتره چون هم میتونه آموزش ابتدایی و دبیری و استثنایی روهم شرکت کنه ولی علوم ترببتی فقط ابتداییه
تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
علوم تربیتی مختص آموزش ابتداییه..خوبه ولی روانشناسی طیف قبولیش بالاتره چون هم میتونه آموزش ابتدایی و ...
عزیزم من یسال پشت کنکور موندم میتونم لیسانسم رو یه ساله بگیرم؟ اگه اره چطوری؟ شهرمون دانشگاه آزاد روانشناسی و علوم تربیتی داره