2777
2789
عنوان

باورم نمیشه خیلی از دوستام آزمون استخدامی قبول شدنو امسال معلم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 37 پست
پیام نوری ها چون باید خودشون درس بخونن  آمار قبولی استخدامیشون بالاس بهتر تست میزنن ودرس های دا ...

نه بابا . من پیام نور خوندم .

هر کی پارتی داره سهمیه داره اونو برمیدارن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از آزمون استخدامی و معلمی بهم میخوره  تو که دانشگاه خوب درس خوندی و رتبت خوب بوده  ...

🤕 با رتبه۷۱۴رفتم دانشگاه تبریز درس خچندم بعد الان دوستای من دارن بهم پز میدن🤕

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
بی خیال بابا . پسر عمو و دختر عموی من پارتی و سهمیه داشتن .‌بدون آزمون معلم هستن . آزمون چیه ...

عزیزم  نمیدونم کدوم سهمیه را میگی ولی همه کشور ها برای کسانی که در جنگ معلول یا کشته شدن امتیازاتی دارن واین یه حق طبیعی هست بزن گوگل میاد خیلی بیشتر از ایران

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نه بابا . من پیام نور خوندم . هر کی پارتی داره سهمیه داره اونو برمیدارن .‌

من اولین آزمونم امساله ینی فقط سهمیه دار ها قبول میشن؟؟اینااگ سهمیه ای بودن چرا رفتن پیامنور پس؟

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
نه بابا . من پیام نور خوندم . هر کی پارتی داره سهمیه داره اونو برمیدارن .‌

بله اولویت با اونا هست 

ولی پارتی بازی باید خیلی پارتی کلفت باشه خیلی کلفتا

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من اولین آزمونم امساله ینی فقط سهمیه دار ها قبول میشن؟؟اینااگ سهمیه ای بودن چرا رفتن پیامنور پس؟

عزیزم من امسال میخوام برم دانشگاه احتمالا فزهنگیان نیارم برم آزاد علوم تربیتی بخونم خوبه؟ 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
🤕 با رتبه۷۱۴رفتم دانشگاه تبریز درس خچندم بعد الان دوستای من دارن بهم پز میدن🤕

غلطط کردن 

اعتماد بنفس داشته باش 

دوستای منم نمونه قبول شده بودن  پز میدادن

الان من دانشگاه تهران قبول شدم اونا پشت کنکور موندن 

بشین سرمایه گذاری کن مطالعه کن رو همون روانشناسی 

به حقوق بخور و نمیر فرهنگیان راضی نباش

خانوما کدوم رشته دانشگاهی واسه آزمون استخدامی بهتره؟ علوم تربیتی خوبه؟ 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
استخدامی ماده 28 چیه؟میشه توضیح بدی؟

یعنی کسانیکه لیسانس دارن رو میان از طریق آزمون جذب آموزش و پرورش میکنن!! چند ماه تو دانشگاه فرهنگیان دوره میبینن و بعد استخدام رسمی میشن

خانوما کدوم رشته دانشگاهی واسه آزمون استخدامی بهتره؟ علوم تربیتی خوبه؟ 

علوم تربیتی مختص آموزش ابتداییه..خوبه ولی روانشناسی طیف قبولیش بالاتره چون هم میتونه آموزش ابتدایی و دبیری و استثنایی روهم شرکت کنه ولی علوم ترببتی فقط ابتداییه

علوم تربیتی مختص آموزش ابتداییه..خوبه ولی روانشناسی طیف قبولیش بالاتره چون هم میتونه آموزش ابتدایی و ...

عزیزم من یسال پشت کنکور موندم میتونم لیسانسم رو یه ساله بگیرم؟ اگه اره چطوری؟ شهرمون دانشگاه آزاد روانشناسی و علوم تربیتی داره