بچه ها من دوماهی هست که اقدام کردم پریودم کاملا منظمِ ولی باردار نشدم متاسفانه میخواستم بدونم چه ویتامینی واسه همسرم بدم احتمال میدم شاید ویتامینش کمه و از چند وقت قبل باید شروع میکردم مصرف ویتامین رو دیشب پریود شدم تو این ده روز میخوام بهش روزی ۱ مولتی ویتامین و یک فولیک اسید شب ها بدم بازم بگید چه کنم
به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا سونو گفت روز تخمک گذاریته و باردار نشدی؟ چه بد واقعا ادم خیلی ناراحت میشه بچه اولته؟
آره نه سونو رفتم ببینم مشکل دارم یا نه چند ماه پیش چون دندونامم درست کردم جراحی دندون داشتم نتونستم اقدام کنم یه روز در میان رابطه داشتم بعد از خوب شدن پریود چون ماه پیش فقط وقت تخمگذاریم بود رابطه داشتیم یه ماهم وسطا حوصلم سر رفت کلا رابطه نداشتم بعد از یه ماه شروع کردم
به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
عزیزم تا یک سال و نیم طبیعیه ک باردار نشی، این مدت فکرتو خالی کن از همه چیز ، مخصوصا چیزای بد... و دنبال دلیل واسه باردار نشدنت نگرد، تو این یک سال و نیم هر ماه امکانش هست ک باردار شی، و قطعا مطمئنم ک میشی، توکلت ب خدا باشه، از روز ۱۰ سیکلت تا روز ۱۶ سیکلت هر شب رابطه داشته باش و نیم ساعت از جات بلند نشو، یک ساعت قبل رابطه هم ب شوهرت شکلات تلخ یا یه فنجون قهوه بده، ایشالله ماه بعدی بارداری
هرشب زیر شکمتو با روغن سیاهدونه چرب کن و آروم ماساژ بده. بادوم و پسته و گردو موز هم خودت بخور هم همسرت پسته و موزو عرق کاسنی برا شوهرت خیلی خوبه اسپرم سازه.خودتم عرق رازبانه بحور روزی ی استکان با عسل.حتما نتیجه میگیری انشاالله