2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 32 پست
هیچ مشکلی هم که نداشته باشید تا یکسال طبیعی باردار نشی استرس به خودت وارد نکن

یعنی یک سال طول میکشه بعضیا میگن تا ۳ ماه 

دلیلش چیه انقد طولانی میشه

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم عزیزم سونو رفتم آزمایشات کانل انجام دادم اگه کیست داشتم پریودم منظم‌نمیشد

من وقتی باردار شدم رفتم سونو بهم گفت کیست داری 🙄🥺در حالی که نداشتم 

🧿❤مامانی عاشقته پسرم❤🧿خواهش میکنم لایک نکنید لطفا 😒🤦🏼‍♀️
واقعا هم اعصابم خورد بود باور نمیکردم پری شدم میگفتم حتما خون لانه گزینی هستش  ولی پری بود&nb ...

منم بدجوری خورد تو ذوقم دیشب

منم موقع اقدام دو ماه اینطوری بودم  هی پریودم پنج روز جلوتر میفتاد دیگه ماه سوم باردار شدم&nb ...

ممنونم عزیزم تو بعد از چند ماه اقدام باردار شدی؟ 

و ویتامین مصرف کردی یا وقت رابطه کار خاصی انجام‌ دادی؟

واقعا سونو گفت روز تخمک گذاریته و باردار نشدی؟ چه بد واقعا ادم خیلی ناراحت میشه بچه اولته؟

آره نه سونو رفتم ببینم مشکل دارم یا نه چند ماه پیش چون دندونامم درست کردم جراحی دندون داشتم نتونستم اقدام کنم  یه روز در میان رابطه داشتم بعد از خوب شدن پریود چون ماه پیش فقط وقت تخمگذاریم بود رابطه داشتیم یه ماهم وسطا حوصلم سر رفت کلا رابطه نداشتم بعد از یه ماه شروع کردم

عزیزم تا یک سال و نیم طبیعیه ک باردار نشی، این مدت فکرتو خالی کن از همه چیز ، مخصوصا چیزای بد... و دنبال دلیل واسه باردار نشدنت نگرد، تو این یک سال و نیم هر ماه امکانش هست ک باردار شی، و قطعا مطمئنم ک میشی، توکلت ب خدا باشه، از روز ۱۰ سیکلت تا روز ۱۶ سیکلت هر شب رابطه داشته باش و نیم ساعت از جات بلند نشو، یک ساعت قبل رابطه هم ب شوهرت شکلات تلخ یا یه فنجون قهوه بده، ایشالله ماه بعدی بارداری

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️

هرشب زیر شکمتو با روغن سیاهدونه چرب کن و آروم ماساژ بده. بادوم و پسته و گردو موز هم خودت بخور هم همسرت پسته و موزو عرق کاسنی برا شوهرت خیلی خوبه اسپرم سازه.خودتم عرق رازبانه بحور روزی ی استکان با عسل.حتما نتیجه میگیری انشاالله

منتظر اتفاقای خوبم ...  
عزیزم تا یک سال و نیم طبیعیه ک باردار نشی، این مدت فکرتو خالی کن از همه چیز ، مخصوصا چیزای بد... و د ...

ممنون عزیزم

هرشب زیر شکمتو با روغن سیاهدونه چرب کن و آروم ماساژ بده. بادوم و پسته و گردو موز هم خودت بخور هم همس ...

ممنون عزیزم