2777
2789
عنوان

نامزدی_ازدواج

85 بازدید | 6 پست

من تقریبا ی ساله نامزد کردم چن ماه اول خود بود بعد یهو خودم حالم ی جوری شد احساس بدی داشتم .حوصله نامزدمو نداشتم و ... رفتم پیش مشاور  ک اصلا راهنمایی نکرد .خودم کم کم سعی کردم حالم بهتر شه .ولی بعضی وقتا فک میکنم ب این ک نامزدی رو بهم بزنم ‌.

و اینکه یکی از مسائلی ک درگیرشم اینه ک واسه هر خرید

عیدی یا نشون  یا خواهرش یا مادرش یا زن داداشش

ی حرکتی میزنن دخالت میکنن .یکمم خانوادش خسیسن.

ک چن روز پیش زندایی من ک میشه مادر نامزد داداشمه رو مامانشو خواهرش کشیدن کنار میگن  دخالت نکنید تو خرید و ...ما در صورتی ک اصلا این بنده خدا حرف نزده

نامزدمم رفته پیام داده ک کسی دخالت نکنه تو کار ما

مامانش بهش راستشو نگفته بود .البته نامزدمم ب من نگفت ک رفته پیام داده

واینکه من الان دو دلم ک نامزدیمو بهم بزنم یا ن

چون بعضی وقتا ی اخساس بدی بهم دست میده از این ک نامزدیم

و وقتایی ک انلاینم و ب اون پیام نمیدم میگه چیکار میکنی منظورش اینه ب کی پیام میدی

توقع داره بعضی وقتا ک بیرونیم هزینه بیرونو من بدم

اگه ی جایی برم با اون نرفته باشم بیردن چن روز باشه میگه تو ب من اهمیت نمیدی و بحث میشه ک من بیرون کوفتم میشه

اگه بریم تفریح با خانواده باید حتما بهش بگم ک اونم بیاد دعوتش کنم اونم ب مامان باباش بگه اونام بلند میشن میان

نمیددنم واقعا این رابطه رو ادمه بدم یا تمومش کنم 

خسیسه، جات بودم بهم‌میزدم تحمل ادم خسیسو ندارم

میدونی بعضی وقتام ی جوریه ک ادم میگه خسیس نیس شاید من اشتباه میکنم 

کاش بشه ی تصمیم درست بگیرم روحیه و اعصابم ریخته بهم بس ک فکر کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی بعضی وقتام ی جوریه ک ادم میگه خسیس نیس شاید من اشتباه میکنم  کاش بشه ی تصمیم درست ...

بروپیش ی مشاورخوب  یکی هم هست همیشه لایومیزاره حرفهاش خیای خوبن الان ادرس پیجشومیزارم اگ دوس داشتی ازش مشاوره بگیر

درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم لطفا درخواست ندین‌‌.
بروپیش ی مشاورخوب  یکی هم هست همیشه لایومیزاره حرفهاش خیای خوبن الان ادرس پیجشومیزارم اگ دوس دا ...

https://www.instagram.com/tv/CcDWvMZBlwA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم لطفا درخواست ندین‌‌.