اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
خوشبحالت منم امروز امتحان کردم یک خط بود فک کردم منفی رفتم به کارام برسه یکهو یکبار دیگه نگاه ...
منم ده روز عقب انداختم دل درد پریودی هم دائم میگرفت و ول میکرد
بخاطر روزه هورمون هام ریخته بود به هم
بعد ده روز شدم
وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫 (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
من سه روز به موعدم مونده بود که بی چک زدم درجا دوخط شد ولی نمیدونم واقعاحامله م یامثبت کاذب داره چون حالم خیلی بده معده م میسوزه حالت تحو استفراغ دارم سرگیجه وخستگی همش خوابم سینه هام سنگین شدن توروخدا بگین باردارم یانه توهم زدم
من سه روز به موعدم مونده بود که بی چک زدم درجا دوخط شد ولی نمیدونم واقعاحامله م یامثبت کاذب داره چو ...
تابلو بارداری
منم ده روز عقب انداختم دل درد پریودی هم دائم میگرفت و ول میکرد بخاطر روزه هورمون هام ریخته ...
احتمالاً اینطوریه