2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یکم زیاده اما چجوری کم کنم 😩😩

رژیم بگیر خیلی تاثیر داره 

من خودم با مصرف متفورمین و رژیم بدون خوردن داروی خاصی باردار شدم 

عسل و سیاهدونه رو هم قاطی کن صبح ناشتا هم خودت هم همسرت بخورین

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
رژیم بگیر خیلی تاثیر داره  من خودم با مصرف متفورمین و رژیم بدون خوردن داروی خاصی باردار شدم&nb ...

دور بر خونمونم اصلا باشگاه نیست واقعا تف تو شانسم

عشق شوهرم ❤️
دور بر خونمونم اصلا باشگاه نیست واقعا تف تو شانسم

نیاز به باشگاه نیست روزی نیم ساعت پیاده روی کن روزی هم نیم ساعت تو خونه آهنگ بزار برقص واقعا تاثیر داره 

غذاتم کم کن همه چیز بخور ولی کم بخور من با این روش 10کیلو کم کردم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
خیلی ممنون گلم قربونت 

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله نتیجه میگیری🌹