2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما این مسائل حکم خداوند در کار خدام هیچوقت دخالت نکنید خدا کار ناعادلانه نمیکنه ما این همه سال رف ...

😐😐😐خودت فهمیدی داری چی می گی خدا میگه زن و مرد باهم برابر این بنده هاشن که به بهونه خدا همه چیز رو به نفع خودشون تغییر میدن منظورت اینکه این خیلی خوب که حتی برای جنسیت جنین هم تبعیض قائل میشن؟! 

😐😐😐خودت فهمیدی داری چی می گی خدا میگه زن و مرد باهم برابر این بنده هاشن که به بهونه خدا همه چیز ر ...

شما اگر میخوندی گفتم دیه جنین اصلا اینی که اینجا نوشته نیست اینجور که معلومه شما ادمی هستید که هرچه شنیدید باور میکنید 

دوما من حکم دینی رو گفتم که در حال اجرا هست 

سوما دلیلشو پرسیدن بنا بر شغلم گفتم دلیل این تفاوت اینه 

شما بهتر ی کم مطالعه رو بیشتر کنی حالا من بگم اره فلان خدا چرا اینکارو کرده حکم خدا و پیغمبر عوض میشه ؟ اتفاقا شما ی چیزی یاد گرفتید فقط میگید زن و مرد برابر بله برابر کی بدش میاد ؟ ولی ایا میشه تو قران خدا در مبحث دیه دست برد؟ اگر میشه بسم الله دست ببرید 

هر وقت این شرایطی که تو یکی از این پست ها گفتم رو به چشم دیدی اونوقت متوجه میشی چرا تفاوت هست 

ما بیش از شما تو دادگاه ها رفتیم و اومدیم و دیدیم پس خواهشا در کاری که سر رشته ای ندارید وارد نشید همون طور که ما در زمینه ای که چیزی بلد نیستیم ورود نمیکنیم 

به نظر من به این جنسیت پرستی🙄

کسی که از پشت گوشی حکم برای دیگران صادر کنه برام اصلا مهم نیست با عرض معذرت 

قرار نیست ما هر چه دلمون خواست بشه 

حالا درسته یک سری مسائل بله به اسم دین و خدا بد جلوه داده شده کاملا اینو قبول دارم و باهاش سروکار دارم روزانه 

ولی این مبحث دیه چیزی که حکم خداست با حرف شمام تغیری نمیکنه 

بله زن و مرد برابر گفته خدا ولی همون خدا گفته ولایت و سرپرستی بچه با پدر خب ما وکیل نیستیم شما هستید شما بگید چرا خدا اینجا فرق گذاشته؟ مگه خدا نگفته برابر پس چی شد ؟ 

حالا اینجا باید به عدالت خدا شک کنیم یا دنبال پیدا کردن علت باشیم ؟ هزاران هزار مثال دیگم میتون بیارم که هر روزه میبینم همه ام شاکی که پس عه عدالتی نیست 

خوبه گاهی کتابی خونده بشه و هرچی دیگران تکرار میکنن طوطی وار نگیم موفق باشید 

کسی که از پشت گوشی حکم برای دیگران صادر کنه برام اصلا مهم نیست با عرض معذرت  قرار نیست ما هر چ ...

سلام خانم وکیل مرسی وقت گذاشتید و پیامم رو می خونید آیا قانونی هست که از پدرمون بتونیم شکایت کنیم مثلا اگه تهمت زشتی زد باش آبرو برد باش و به شخصی که تهمت زد شد اون رو به شدت تا حد مرگ کتک زد باش در صورتی که شخص بی گناه و مرتکب هیچ خطائی نشد منظورم اینکه می تونیم از پدر مون شکایت کنیم؟ ولی ان شاءالله که برای هیچ کس این اتفاق نی افته

سلام خانم وکیل مرسی وقت گذاشتید و پیامم رو می خونید آیا قانونی هست که از پدرمون بتونیم شکایت کنیم مث ...

سلام شما صبح با من حرف زدی؟ 

بله شکایت در صورت کتک و ضربه و صدمه وهمچنین تهمت و تهدید میشه کرد 

سلام شما صبح با من حرف زدی؟  بله شکایت در صورت کتک و ضربه و صدمه وهمچنین تهمت و تهدید میشه کرد ...

بله مرسی که پاسخ دادین بابت بد رفتاریم باهاتون عذر خواهی می کنم اون موقع من اعصابم خورد بود