2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 62 پست
اشتباه کردی جلو اونا نباید میگفتی الان هم قهر نکن بهش تذکر بده این چیزا پیش میاد ولی حساسیت تو باعث ...

هر بار گفت هیچ واکنشی نشون ندادم اصلا به روی خودم نیاوردم 

ول اینبار کنترلمو از دست دادم بقدری اعصابم خورد شد که دیشب تا صبح بیدار بودم خیلی حالم بد شد بزور جلوی خودمو گرفتم گریه نکنم فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه لحظه دلم خواست شوعرت رو خفه کنم بادستام 😧😬

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
هر بار گفت هیچ واکنشی نشون ندادم اصلا به روی خودم نیاوردم  ول اینبار کنترلمو از دست دادم بقدری ...

میفهمم برات سخته بشین باهاش حرف بزن بگو دیگه نمیخوام تکرار بشه ازین به بعد حواست رو جمع کن مخصوصا وقتی تو جمع هستیم 

میفهمم برات سخته بشین باهاش حرف بزن بگو دیگه نمیخوام تکرار بشه ازین به بعد حواست رو جمع کن مخصوصا وق ...

نیاز به حرف نیس کاری کردم که دیگه حواسشو جمع میکنه 

مال منم ت‌و یکی دو سال اول سه بار این اشتباهو کرد من سوت‌زنان خودمو زدم به اون راه حالا بعد یازده سال اشتباهی گاهی اسم خواهرش یا بچه‌ها را میگه من همچنان سوت زنان  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

منم بودم خیلی ناراحت میشدم یعنی خیلی ها ولی نباید ناراحت باشیم چون مطمئنم ک منظوری نداشته بهش تذکر بده خدایا ما زنا چرا انقدر حسودیم😭😭😭

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
دقیقا بخدا دست خودم نیس جلو اونام بهش گفتم برات متاسفم 

منم مثل تو هیجانی عمل میکنم ولی دقت کردم خانوادش خوشحال میشن از عصبانی شدن ادم دیگه سعی مبکنم بهانه دستشون ندم 

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
منم بودم خیلی ناراحت میشدم یعنی خیلی ها ولی نباید ناراحت باشیم چون مطمئنم ک منظوری نداشته بهش تذکر ب ...

وای گر گرفته بودم اون لحظه بین زمین و آسمون بودم فقط گفتم متاسفم گفتم فقط گریم نگیره جلو اینا 

منم مثل تو هیجانی عمل میکنم ولی دقت کردم خانوادش خوشحال میشن از عصبانی شدن ادم دیگه سعی مبکنم بهانه ...

اولین بار بود اینجور برخورد کردم چون دیگه کفری شدم 

هی اسم‌ اونو میارن