2777
2789
عنوان

عاشق بچه دومم، شوهرم مخالفه😢😢😢

429 بازدید | 45 پست

یه پسر ۲سال و ۸ماهه دارم خیلییییی دوست دارم هرچه زودتر یکی دیگه هم بیارم ولی شوهرم مخالفه میترسم تو بارداری با یه بچه این سنی سخت بگذره، اگه کمکم نکنه ، به نظرتون صلاحه باردار شدن؟ 😢

روی کس دیگه هم نمیتونم حساب باز کنم برای کمک

شما این شرایطو داشتید و اگه همسر کمک نکنه میشه تنهایی بچه بزرگ کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این بستگی داره بچه اولت چقدر حرف گوش کن هس تا‌چه اندازه بهت وابسته هس،و بچه دوم چقدر آروم هس 

باز زحمت های خودش رو داره دیگه هنوز اولی بچه هس و خیلی کارها باید تو انجام بدی در حالی که بچه دوم هم داری شیر میدی و بزرگش میکنی

خب چرا انقدر زوود میدونی چقدر سختی داره؟

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘
به نظر من بذار بچت چهار سالش بشه دومی رو بیار.دختر منم دو ساله و نیمشه دوقلوهام جهل و هشت روزه هستن.دوقلوها زیاد اذیت نمیکنن که دخترم پیرم کرده بخدا.از صبح تا شب یه بند جیغ میکشه ینی وحشتناک اذیت میکنه والا.هیچ کمکی هم ندارم
هم وضع مالی هم حوصله بچه داری نداره، پسرمم کوچولوئه همش بهونشو میگیره یا همسرم میخواد بره از خونه بی ...

حق داره

مخصوصا قسمت وضع مالی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

و منیکه از بچه دوم بیزااااارمممم

خدا بدش نیاد اصلا خوشم نمیاد پروسه بچه داری از صفرو شروع کنم دخترم ام ۲ سال و ۶ماهشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

به نظر من بذار بچت چهار سالش بشه دومی رو بیار.دختر منم دو ساله و نیمشه دوقلوهام جهل و هشت روزه هستن. ...

ای خدا کمکت باشه عزیزم خیلی سخته دخترت واقا سن رسیدگی و توجه زیاد بهشه ازش غافل نشو خیلی زبانی بهش محبت کن قربون صدقش برو آروم میشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی