2777
2789

سلام من هفته ٣٩ بارداريم و دردي شبيه درد پريود دارم امروز زايمان قبلم ٢ سال و ٣ ماه پيش بود كه كيسه آبم زود پاره شد با آمپول فشار بچه دنيا اومد خيلي اذيت شدم دوس دارم دردم اول شروع بشه بچه طبيعي دنيا بياد نه با آمپول شنيدم درد با آمپول خيلي بده و درد طبيعيش زياد سخت نيست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی وقت زایمانت نیس شاید پیش درده دعا کن منم وقت زایمانت .لطفا لطفا لطفا دعا کن همه اونایی که میخان دامنشون سبز شه یکیشم هم من اسمم الی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
نزدیک اذان برات دعامیکنم خیلی راحت نینیتو به دنیابیاری و اصلا اذیت نشی روی دست خیربلندبشی گلم برای ...

مرسي عزيزم حتما دعات ميكنم الان اين شروع درد زايمانه؟؟

درد فرقی نداره با آمپول فشار بیشتره در واقع زور میاد بدون اینکه تو زور بزنی

دردش همونه من تجربه دوتاش رو دارم

ولی درهرحال درد زایمان همون هست دیگه تجربه داری فقط منظم هست اگر منظم نیست هنوز ماه درده

و درضمن زایمان دوم راحت تره تا اول

درد فرقی نداره با آمپول فشار بیشتره در واقع زور میاد بدون اینکه تو زور بزنی دردش همونه من تجربه دوت ...

من خيلي ميترسم سر بچه اولم خيلي درد كشيدم الان خيلي ترسيدم😔

سن بارداریت که فوله

درداتم شروع شده

برو حموم و دوش ابگرم بگیر، کمک میکنه رحمت زودتر باز بشه

درد خود طبیعی هم کم دردی نیس، شما دفعه قبل زود به زور زدن افتادی بخاطر امپول

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

برو دوش آب گرم رو به داغی بگیر اگر دردات بیشتر شد زایمانه اگر قطع شد ماه درده 

نگران نباش من سی نه هفته و چهار روز زایمان کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …