2777
2789
عنوان

برنامه ز.ندگی پس از زندگی

2370 بازدید | 121 پست

هرکسی اعتقادات خودشو داره و باید بهم احترام بزاریم فقط برای اون دسته که دوست دارن از دید علمی هم ب موضوع نگاه کنن،پیج saharcrownاستوری هاشو نگا کنید تا اگاه بشین.بعدش دیگ تصمیم باخودتونه قبول کنید موضوع رو یانه،هیچکس منکر این نیست که دنیای پس از مرگ وجود نداره اما ایا واقعا اونجوریه ک اینا تو برنامه میگن؟(برطبق جدیدترین مقاله های علمی)

پیامبرو انکار کردن این جای خودش 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه تحلیل گر و کارشناس برنامه شدن 🤔

ن من تحلیل گر نیستم فقط یکم چشامونو باز کنیم هرچیزی رو باورنکنیم،اینا خوب بلدن با احساسات مردم بازی کنن.گفتم که از لحاظ علمی میتونین برین مقاله اشم بخونین

کیا انکار کردن؟

هزاران هزاران نفر 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

اصلا اعتبار اون پیج رو کی مشخص می‌کنه.ما ملاکمون حتی این برنامه هم نیست ملاکمون قرانه .و این برنامه هم تجربیات افراد مطابق با آیات قرآن هست .چرا این همه این برنامه هراس انداخته تو دل مخالفین خودش یه داستانه . حاضرند آسمون رو به ریسمون گره بزنند برای انکارش .اصلا برنامه هم دروغ در اصل مسئله قیامت و معاد که نمیشه شک کرد 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

قبولش دارم چون خدا و قرآن و پیامبران و امامان قبول دارم 

معنی سوره های قرآن بخونید به بیشتر جواب سوالاتتون میرسین

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉 
ن من تحلیل گر نیستم فقط یکم چشامونو باز کنیم هرچیزی رو باورنکنیم،اینا خوب بلدن با احساسات مردم بازی ...

چشمهامون تابحال انقدر باز نبوده ، اتفاقا این برنامه کاملا درسته و بازی با احساسات مردم نیست ، چون اگه چنین بود مجری انقدر یخ نبود و با این همه معجزه و تجربه های احساسی گریه کرده و روی بیننده تاثیر میذاشت 

برنامه ی فوق العاده درست و بجایی هست و من به تک تکش ایمان دارم ، به خیلیها تلنگر زده و خودشون رو‌جمع کردن

خدا به زندگی این دنیا و اون دنیای جناب موزون خیر و نیکی بده 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است