2777
2789

نه کاری نکنیا   الان همش ورمه  بعد ی هفته نصف میشه میگی کاش ورمش نمیرفت

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میره خیلی بد باد کرده کاش بره کلا نمیخوام لب این مدلی 

میره اره  مال منم هفته ی اول اردکی شده بود مسخرم میکردن بعدش ک رفت خیلی طبیعی شد  و ناراحت شدم ک چرا حجمش رفته😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
میره اره  مال منم هفته ی اول اردکی شده بود مسخرم میکردن بعدش ک رفت خیلی طبیعی شد  و ناراحت ...

خب خداروشکر ورمش کاش بخوابه زودی همش داره رشد میکنه انگاری 

حس میکنم لبام سفت شده

عضویت قدیم 95🤷‍♀️

تا دو هفته که ورم داره و ممکنه قرینه نباشه

تورم جای سوزنه یک سی سی ژل حجمی نداره سی تا پنجاه درصدش که جذب میشه بار اول بعد از یکماه که تو لب جاگرفت فیلر نتیجه مطلوب و میبینی اب زیاد بخور اگه ژلت هیالورونیک اسیده که خوب حجم بگیره

چه برندی زدی؟ چه قیمتی؟

خب خداروشکر ورمش کاش بخوابه زودی همش داره رشد میکنه انگاری  حس میکنم لبام سفت شده

اره نگران نباش  میره . چون خیلی اوایل به بافت لب فشار میاره تا جا باز کنه  خیلی ورم میکنه  به مرور ک جا باز کرد ورمش میره

تا دو هفته که ورم داره و ممکنه قرینه نباشه تورم جای سوزنه یک سی سی ژل حجمی نداره سی تا پنجاه درصدش ...

روسی زدم 

فقط دلم میخواد بره اولین بارمه ازین کارا میکنم پشیمونم

عضویت قدیم 95🤷‍♀️
اره نگران نباش  میره . چون خیلی اوایل به بافت لب فشار میاره تا جا باز کنه  خیلی ورم میکنه ...

انقدر من درد داشتم آمپول بی حسی اثر نداشت رو من 

عضویت قدیم 95🤷‍♀️
انقدر من درد داشتم آمپول بی حسی اثر نداشت رو من 

منم دقیقا 🤦🏽‍♀️خیلی دردش وحشتناک بود

انقدر عرق کردم و از چشام اشک اومد که نگو خیلی وحشتناکه

اره منم دقیقا🤦🏽‍♀️تازه به من گفته بود هفته ی بعد بیا ی سی سی هم بزنم از ترسم نرفتم