2777
2789
عنوان

دوستان، اگر بچه یک سال دیر به مدرسه بره چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 100 پست
این عکس کتابهاس گلم الان گرفتم البته نوشتاری هم هست که الان پیشم نبود خاموشی زدیم نتونستم برم بیارم ...

خیلی ممنونم عزیزم همچنین شما

حتما تهیه میکنم 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بهتره یک روز شناسنامه دخترت رو ورداری بری دبستان دخترانه نزدیک منزل به ناظم یا مدیر نشون بدی اونا راهنماییت میکنن درضمن مهم نیست نفرستادی پیش دبستانی الان باید برای کلاس اول ثبت نامش کنی نگذار عقب بیفته چرا باید بیخودی یکسال دیر بره کلاس اول؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید مامانم مدیر  دبستانه میگه که دانش آموزای اولی که پیش دبستانی رفتن زرنگترن

منم چون پسرم رو نفرستادم دیدم بچم چقد اذیت شد.تفریحش کم بود.بچه من تاخیر کلام داشت چهار سالگی تازه شروع کرد حرف زدن .بعدشم ک اوج کرونا مهد نبردم.کلا خیلی عقب بود یه شعرم حفظ نبود بخاطر تاخیر کلامی .ولی خداروشکر راه افتاد .واسه همین دارم تاکید میکنم استارتر سه ماه تابستونو از دست نده

خیلیم کوچیک نیس که خرداده دختر من شهریوره خیلی نگرانم نسبت به بچه هایی که تقریبا یک سال بزرگترن دیرتر یاد بگیره 

وابستگیش حل میشه روزای اول فقط سختشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اهان، یعنی توی مدارس این طرح رو گذاشته؟ چون من که رفتم ثبت نام برای پیش، خیلی جاهای خصوصی این ۳ ماه ...

فکر کنم آره 

منم فقط شنیدم از خود آموزش پرورش برو بپرس 

نگران نباش اگر مدرسه دولتی میخوای بذاری برای پیش نرفتن ایراد نمیگیرن 

اگرم غیر انتفاعی میخوای بذاری همون دوره فشرده رو بفرست. 

مربی پسر من می‌گفت میخواستم خودم دخترم رو یه سال دیرتر بفرستم ولی مشاور بهم گفته اینکارو نکن. 

البته که به روحیه دختر گلت هم بستگی داره 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
منم چون پسرم رو نفرستادم دیدم بچم چقد اذیت شد.تفریحش کم بود.بچه من تاخیر کلام داشت چهار سالگی تازه ش ...

درسته 

بهتره یک روز شناسنامه دخترت رو ورداری بری دبستان دخترانه نزدیک منزل به ناظم یا مدیر نشون بدی اونا را ...

من پسرمو ۶/۵ ساله نوشتم کلاس اول ولی الان پشیمونم چون کلاسای بالاتر میره درسا سختتره و هم اینکه ریزه میزه مونده چون همش درگیر درس و مشق بود البته الان کلاس پنجمه

کلاس اول اگر بچه پیش زمینه نداشته باشه خیلی سنگینه .فک کن کلی حروفه هر هفته دو حرف جدید .اول سال بخش صدا کشی خیلی سخته .حداقل شکل حرفا رو بدونه چون شکل حرفا رو بدونه بازم املاش سخته.بعد اخر کتاب ک شکل های مختلف زظ ذض    یا س ث ص ...ریاضیشونم اخراش سخته.

مرسی خانمها بابت راهنماییها

پس من انشالله از فردا میرم میپرسم این دوره ۳ ماهه رو 

خودم هم باهاش با کتابی که دوستمون گفتن، کار میکنم و انشالله مهر امسال میفرستمش اول بره 

من خودمم پیش رو نرفتم، میدونم هم اصلا چیز خاصی نمیشه

فقط دوست دارم دخترم این وابستگی بیش از حدش برطرف بشه و از وای وای گفتن بقیه که چرا دیر کرده و با کوچکترها نشسته کلاس اول، یوقت آسیبی نبینه، چون به شدت حساسه!

کلاس اول اگر بچه پیش زمینه نداشته باشه خیلی سنگینه .فک کن کلی حروفه هر هفته دو حرف جدید .اول سال بخش ...

باهاش کار میکنم حتما 

همینجوری نمیفرستمش اول

الان هم حروفهارو بلده

خودمون با بازی و سرگرمی یادش دادیم 

پس مشکلت چیه بفرس بره .شب خوش

نمیدونستم میشه ۳ماهه ثبت نامش کرد 

فکر کردم دیگه گذشته 

دوست دارم بره محیط دوستانه‌ی پیش رو حتما تجربه کنه، البته ساعتی تا بحال رفته، ولی پیش رو هم بره خوبه