2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده ☹️😭

188 بازدید | 10 پست

حالم بده بخاطر آدمای نمک نشناس دورم ....برای اینکه هرچی محبت میکنم جلو چشمشون نمیاد ولی اگه یه ذره اخم کنم سریع بهشون بر میخوره و هرچی تو دهنشونه بهم میگن..... دلم می‌شکنه بخاطر اینکه هرکاری میکنم هر محبتی میکنم دستمو گاز میگیرن...... گریه ام بند نمیاد.... دلم برای خودم میسوزه که اینقدر بدبختم ...... (نگید چی شده که دلیلشو نمیتونم بگم) شما راهکاری دارید گریه ام بند بیاد..... فقط از امام حسین خواستم نشونشون بده نشونشون بده که منم بی کس و کار نیستم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یه سوال دارم ازتون ممنون میشم جواب بدید یه تاپیک در رابطه نمره امتحان نهایی گذاشته بودید تاپیک قفل بود ک همونجا ازتون بپرسم شما چیکار کردید قبول شدید یا تک ماده زدید خواهش کنم جواب بدید