2777
2789
عنوان

نقد و بررسی زندگی پس از زندگی

244 بازدید | 10 پست

خدایی انقد تاپیک نزنید براش کاش بجای پیام های بازرگانی تلویزیون اینجا تبلیغات داشتیم چقد در آمد زایی میشد

اون از زن عبی ک با تاپیک زدنامون دو روزه فالوراش بیست سی برابر شد الانم این برنامه عید هم جریان عصر جدید بود برنامه تموم میشه اساتید میان جلسه تشکیل میدن 😌😂

سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر...      تو حق داری  که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین.          کاربری سوممه

اره بخدا زخم شدیم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

خب به جمالت😐

سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر...      تو حق داری  که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین.          کاربری سوممه

هرچیزی عجیب غریبی برام بیشتر مردم جالبه،بعضیام انقدر نگاه میکنن تا به جواب هاشون برسن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

استاد..

یکی میگه من نظرم در مورد این برنامه اینه

یکی میگه باور ندارم

یکی هم میگه دروغه

یکی مث شما هم میگه این تاپیکو دوس ندارم

به هر حال هر گی با یه دلیل یه حرکتی میزنه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
شما تاپیک مفید بزن ما استفاده بکنیم....

تاپیک مفید زیاد مخاطب ندارع یا باید در مورد جنگ و دعوا و کتک کاری تاپیک بزنیم یا دروغ بگیم....🥲😂

خوب خیلی راحت می تونی از این تاپیکها بگذری     مثل من که هیچوقت تاپیکهایی که مخالفم وارد نمی شم و حرص نمی خورم      اونهمه درهرموردی تاپیک زده می شه  حالا این برنامه فقط یه ماه رمضانه درطول سال       بذارید علاقمندانش بحث وتبادل نظر کنند

خوب خیلی راحت می تونی از این تاپیکها بگذری     مثل من که هیچوقت تاپیکهایی که مخالفم وارد ن ...

بله شما راست میگید

والا اصلا نمیرم تو این تاپیکا ولی آخه هرررر شب صد نفر همین تاپیکو میزنن بعد یه عده مخالف و موافق بهم حمله میکنن  🤦🏻‍♀️😐