2777
2789
عنوان

مامانهای با تجربه کمک کنید

32 بازدید | 5 پست

دخترم دوسال و نیم هست. از دیماه گذشته کامل از پوشک گرفتمش و همون اوایل خیلی خیلی خوب با این قضیه کنار اومد و زود یاد گرفت. تا اینکه تقریبا بعد سه ماه تقریبا در حد چند قطره داخل شورتش جیش میکرد و اونوقت میفهمید جیش داره و منو صدا میزد و میگفت جیش داره. ولی نمیدونم چرا کم کم این چندقطره هی بیشتر شد 😢.الان دیگه ده بیست روزه که کلا تو شلوارش جیش میکنه و هیچی نمیگه. هر بار کمی دعواش کردم و بهش گفتم کارش اشتباهه. متوجه میشه که چی میگم بهش ولی باز کار خودشو میکنه. دیگه خسته شدم و از ترس نجس شدن بیشتر خونه پوشکش میکنم.🥺🥺

دوباره برگشتم سر خونه ی اول. اصلا نمیدونم باید چیکار کنم .و دلیلش چی میتونه باشه. 

ممنون میشم راهنمایی کنین. ببخشید طولانی شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا آره تا صبح بدون پوشک خشک بود ولی الان پوشکش میکنم صبح میبینم کلی جیش کرده.( ببخشید)

پس بهش استرس نده، بذار چند وقت بگذره، وقتی دیدی شبها کامل خشکه، دوباره شروع کن. سعی کن این بار براش جدول ستاره درست کنی و بهش جایزه بدی، یا توی دستشویی براش استیکر بچسبونی اینطوری تشویق میشه تا حواسش جمع باشه.

وقتی هم خودت دچار استرس بشی، هم به بچه استرس بدی، ممکنه باعث بشی خدای نکرده دچار شب ادراری بشه که اون دیگه حل کردنش خیلی سخته و ممکنه سال‌ها درگیرش باشه.

پس بهش استرس نده، بذار چند وقت بگذره، وقتی دیدی شبها کامل خشکه، دوباره شروع کن. سعی کن این بار براش ...

ممنون عزیزم. آخه چون قبلا تمام مراحل رو واسس وقت گذاشتم و به نتیجه رسیدم ولی باز دوباره بخوام از اول شروع کنم خیلی سخته