2777
2789
عنوان

کسی بوده که تو کما رفته باشه ویه سری خوابا ازاون دنیا دیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6221 بازدید | 101 پست
مامان من خواب دیده بود پدر بزرگم که فوت کرده گفته قراره یکی از شمارو ببرم چن شب بعدش من سکته مغزی ک ...

مامان منم دیده بود چندسال پیش باباش و اقابزرگم باشه میاد ت خوابش تا یه جایه بی نهایت سرسبزه و وسط یه رودخونه ت قایق نشستن میگفت بهشت بوده برا خودش

بعد اقا بزرگم بهش میگه ک یه روزی میام میبرمت پیش خودم و خلاصه حرف زدن 

مامانم بعد از اون دیگه خوابشو ندیده

ما هیچ الهی همه تُو:‌)‌‌...♡                                                         ماه رویِ مَن ..♡ چِطور میشِه نَپرستید خُدایی رو ک    تُورو دِلخواهِ مَن آفَرید!😌🤲🏻✨

نه

من فقط ی بار سر خواب بعدظهر روح از تنم جدا شد رفت گوشه سقف واستادم ازون بالام خودمو و ابجیمو میدیدم😐😐😐

هی هم ابجیمو صدا میزدم  ازون بالا نگام نمیکرد🤣

بعد چن دقیقه برگشتم رو جسمم 

ترسناک بود برام 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداریم  خودم دیدم خواب نبود یه شرایط خاصی بود دیدم چله برداشته بودم ولی درسته یقین و ایمان‌ ...

منم شنیدم یکی میگفت چله برداشتم بعد خوابای وحشتناکی دیدم

تو

اره من 

۱۴سالم بود😶

ولی خب نمردم 😄

پسر عموم موقعی که من بستری بودم به دنیا اومده بود

زن عموم قبلش چن تا سقط داشت

پنج ماهه،شش ماهه

ایندفه سالم به دنیا اومده بود سه چهار روزش بود عموم براش شناسنامه گرفته بود ولی خب نموند😔

پدربزرگم با خودش بردتش

بچه ها من خودم یکبار انگار اصلا واقعا حس میکردم بیدارم کاملا ولی یه انرژی خیلی زیادی منو از رو زمین تواتاقم بلند کرد وجوری که سرم داشت میخورد به سقف ولی خودمو تو رختخواب ندیدم فقط داشتم میگفتم یعنی من به این زودی دارم میمیرم قشنگ حس میکردم فکن چسبیدی به سقف و داری میری و هیچ جوره نمیتونی خودتو رها کنی هی میگفتم وای مامان اینا میان میبنن من مردم یعنی تااین حد واقعی بود وقتی چشام باز شد اصلا احساس خواب االودگی نداشتم

منم شنیدم یکی میگفت چله برداشتم بعد خوابای وحشتناکی دیدم

خواب نبود متاسفانه نمی‌دونم خیال بود یا هر چی ولی مثلاً روحم عذاب میکشید جسمم درد میکرد خیلی بد بود درسته الان خیلی مواظبت میکنم از اعمالم و‌رفتارام ولی مثلاً حدود چند ماه که درگیری بودم اندازه چند سال پیر شدم تجربه خوبی نبود در کل

هرکی فوت کرده تو اقوام دیگه زنده نشده بیاد برامون تعریف کنه 

نه مثلا تو یه تاپیکا خوندم طرف مادربزرگش قبل مرگش هی میگفته اینا دارن میان سمتم ببرن منو ولی هیچکس چیزی نمیدیده ومادربزرگه هم بعد از چندروز میمیره

خواب نبود متاسفانه نمی‌دونم خیال بود یا هر چی ولی مثلاً روحم عذاب میکشید جسمم درد میکرد خیلی بد بود ...

دقیقا چیکار کرده بودی چه چله ای برداشتی اینجوری شدی اگه اذیت نمیشی یکم کامل بهم بگو لطفا

نه مثلا تو یه تاپیکا خوندم طرف مادربزرگش قبل مرگش هی میگفته اینا دارن میان سمتم ببرن منو ولی هیچکس چ ...

عزیزم چند روز قبل از مرگ شخصی که میخواد بمیره ی چیزایی میبینه که آدمای عادی نمیبینن