2777
2789

از نظر قانون جذب کسی که قضاوت میکنه خیانت میکنه غیبت میکنه و امثال این کارهای ناپسند رو...

خب؟بقیش؟

همشون سرش میاد ولی میدونی موقعی که شاید فراموش کرده باشه

مثلا تو پریسال یکیو تو موقع دشواری مسخره کردی یروز اتفاق میفته برات  ولی یادت نمیاد یا..بدترعذاب دردناکی نصیب میشه 

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا کسی که قضاوت میکنه نا بجا یا تهمتی میزنه بر اساس چه حس و فرکانسی مجازات میشه؟

اين اسمش كارماس يعني هر انرژي به دنيا ميدي همون بهت برميگرده قضاوت نابجا كني همون بهت برميگرده

خب؟بقیش؟ همشون سرش میاد ولی میدونی موقعی که شاید فراموش کرده باشه مثلا تو پریسال یکیو تو ...

علمی توضیح میخوام

توی عامیانه همه میدونیم مجازات میشه ولی براساس چه فرکانسهایی که بازتاب میخوره 

علمی توضیح میخوام توی عامیانه همه میدونیم مجازات میشه ولی براساس چه فرکانسهایی که بازتاب میخوره&nbs ...

علمی وجود نداره، چرا سعی میکنین خودتونو باور بدین به این چیزا، زمانی چیزی قانونه که یه مورد عکسش نباشه، مثل قانون های فیزیک، وقتی ۱۰۰۰۰ مثال نقض وجود داره یعنی همش تصادفیه، حالا چون میخان بگن نه ۱۰۰٪ واقعیه میگن شما درست فرکانس ندادی شما انرژیت منفی بوده! بشنو و باور نکن

علمی وجود نداره، چرا سعی میکنین خودتونو باور بدین به این چیزا، زمانی چیزی قانونه که یه مورد عکسش نبا ...

من معتقدم دنیا بازتاب اعمال و افکار ماست اما نه همیشه چون اون دیگه حکمت خداست.

مثلا کسی که قضاوت میکنه نا بجا یا تهمتی میزنه بر اساس چه حس و فرکانسی مجازات میشه؟

هر تفکری یه ارتعاش داره یا مثبته یا منفی اگه نفرین کنی فرکانس منفی میفرسی هم به خودت آسیب میزنی هم به اونی که نفرین میکنی اگه ارتعاش مثبت بدی میبینی که رفتار اون شخص خیلی باهات بهتر بشه حتی اگه بازگو نکنی

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
کارما ای هم وجود ندااره، همین الان تاپیک بزن ببین چند نفر حقشونو خوردن و طرف روز به روز موفق تر بوده ...

اینم از نظر قانون جذب دلیل داره

اونی که حق میخوره بازتاب حق خوریشو میبینه طبق باور اکثریت

اما اینکه موفق تر میشه نتیجه اعتماد بنفس و خودباوری خودشه 

هر ادم موفقی در هر زمینه ای که ببینی داره از باورهای قوی خودش و اعتماد بنفسشه