2777
2789
عنوان

۳روز مونده ب پری بنظرتون بیبی بزنم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 39 پست
نه بابا باردار باشی هر لحظه که بزنی نشون میده من ۸ روز مونده به موعدم امروز عصر زدم هاله داره برو ب ...

ندارم اخه الان شوهرم رف داروخونه بسته بود حالا صبح قبل سرکاررفتنش میره میگیره😭😭

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم واس تعیین تخمک گذاری برم سونو؟ ب نظرت اوکی هس؟

من ۴.۵ ماهه هرماه دارو و آمپول استفاده کردم و روز ۱۲ پریود رفتم سونو فولیکول و دکترم آمپول آزادسازی داد...

تحت نظر دکتر باش عزیزم سرخود کاری نکن

💕
ان شالله با خبر خوش بیای عزیزم 

😘😘😘

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
استرس نداشته باش  با ی مارک دیگه هم بزن عزیزم

دست خودم نیست😥 برام دعا کن لطفا💕🙏

بی بی چکی که امروز زدم vitasign بود همون دو دیقه اول هاله انداخت ولی میگم نکنه بی بی چک مشکل داره

💕
انشاالله که بارداری عزیزم منم دل توو دلم نیست میترسم هاله کاذب باشه😥

ان شاالله ک هردومون حامله باشیم برام دعاکن صبح بزنم مثبت شع

دست خودم نیست😥 برام دعا کن لطفا💕🙏 بی بی چکی که امروز زدم vitasign بود همون دو دیقه اول هاله اندا ...

میشع عکس بیبیتو بفرسی

من ۴.۵ ماهه هرماه دارو و آمپول استفاده کردم و روز ۱۲ پریود رفتم سونو فولیکول و دکترم آمپول آزادسازی ...

تنبلی تخمدان داشتی؟  من ماه دوم اقدام الان پریودم نمیدونم کی تخمک گذاریمه

تنبلی تخمدان داشتی؟  من ماه دوم اقدام الان پریودم نمیدونم کی تخمک گذاریمه

برنامه ایمپو یا لیوم بانو نصب کن خیلی خوبن روز تخمک گذاریتو میفهمی