nilmah0347 مدیر عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 984 عنوان ۳روز مونده ب پری بنظرتون بیبی بزنم☹ | مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 39 پست خیلی استرس دارم دل تو دلم نیس دوس دادم زود بفهمم حاملم یا نهههه روز تخمک گذاریم اقدام داشتم و دوسه روزه سمت چپ کمرم و پای چپم و دلم درد میکنه بنظرتون صبح بیبی بزنم یانه زوده😫😫😫 صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜 1401/02/06 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilmah0347 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 984 نه بابا باردار باشی هر لحظه که بزنی نشون میده من ۸ روز مونده به موعدم امروز عصر زدم هاله داره برو ب ... ندارم اخه الان شوهرم رف داروخونه بسته بود حالا صبح قبل سرکاررفتنش میره میگیره😭😭 صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
atimahan عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 337 اتفاقاا هرماه قبل پری سینه دردم داشتم ولی این ماه اصلا درد نمیکنن☹☹☹چقدم دیر میگذرن این روزا کلافه ش ... ان شالله با خبر خوش بیای عزیزم
atimahan عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 337 نه بابا باردار باشی هر لحظه که بزنی نشون میده من ۸ روز مونده به موعدم امروز عصر زدم هاله داره برو ب ... میگم واس تعیین تخمک گذاری برم سونو؟ ب نظرت اوکی هس؟
atimahan عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 337 انشاالله که بارداری عزیزم منم دل توو دلم نیست میترسم هاله کاذب باشه😥 استرس نداشته باش با ی مارک دیگه هم بزن عزیزم
mami_parham1 عضویت: 1392/10/02 تعداد پست: 12937 میگم واس تعیین تخمک گذاری برم سونو؟ ب نظرت اوکی هس؟ من ۴.۵ ماهه هرماه دارو و آمپول استفاده کردم و روز ۱۲ پریود رفتم سونو فولیکول و دکترم آمپول آزادسازی داد...تحت نظر دکتر باش عزیزم سرخود کاری نکن 💕
nilmah0347 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 984 ان شالله با خبر خوش بیای عزیزم 😘😘😘 صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
mami_parham1 عضویت: 1392/10/02 تعداد پست: 12937 استرس نداشته باش با ی مارک دیگه هم بزن عزیزم دست خودم نیست😥 برام دعا کن لطفا💕🙏بی بی چکی که امروز زدم vitasign بود همون دو دیقه اول هاله انداخت ولی میگم نکنه بی بی چک مشکل داره 💕
nilmah0347 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 984 انشاالله که بارداری عزیزم منم دل توو دلم نیست میترسم هاله کاذب باشه😥 ان شاالله ک هردومون حامله باشیم برام دعاکن صبح بزنم مثبت شع صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
nilmah0347 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 984 دست خودم نیست😥 برام دعا کن لطفا💕🙏 بی بی چکی که امروز زدم vitasign بود همون دو دیقه اول هاله اندا ... میشع عکس بیبیتو بفرسی صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
atimahan عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 337 من ۴.۵ ماهه هرماه دارو و آمپول استفاده کردم و روز ۱۲ پریود رفتم سونو فولیکول و دکترم آمپول آزادسازی ... تنبلی تخمدان داشتی؟ من ماه دوم اقدام الان پریودم نمیدونم کی تخمک گذاریمه
atimahan عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 337 دست خودم نیست😥 برام دعا کن لطفا💕🙏 بی بی چکی که امروز زدم vitasign بود همون دو دیقه اول هاله اندا ... ان شالله کمثبته و بارداری گلم🤩😍 روژان هم خوبه
mami_parham1 عضویت: 1392/10/02 تعداد پست: 12937 ان شاالله ک هردومون حامله باشیم برام دعاکن صبح بزنم مثبت شع انشاالله عزیزم😭🙏💕 💕
nilmah0347 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 984 تنبلی تخمدان داشتی؟ من ماه دوم اقدام الان پریودم نمیدونم کی تخمک گذاریمه برنامه ایمپو یا لیوم بانو نصب کن خیلی خوبن روز تخمک گذاریتو میفهمی صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
atimahan عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 337 برنامه ایمپو یا لیوم بانو نصب کن خیلی خوبن روز تخمک گذاریتو میفهمی دارم اتفاقا گفتم برم دکتر کدقیق باشه
mami_parham1 عضویت: 1392/10/02 تعداد پست: 12937 میشع عکس بیبیتو بفرسی توو عکس مشخص نیس عزیزم اخه ۸ روز مونده به موعدم 💕