2777
2789

هم غذای گرم هم سرد هر چی صبحانه به بچه تون میدید رو لطفا بگید 

و اینکه بگید چطوری به بچه تون تخم مرغ می‌خورونید؟ 

پسر من دو سالشه هر چیزی رو نمیخوره بدغذا نیست که مثلا هر غذایی ببینه ادا دربیاره و مقاومت ذهنی داشته باشه ولی سلیقه غذاییش محدوده 

بچه های شما توی دو سالگی چطور بودن؟ 

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من یک سال و هفت ماهشه  و به شدت کم غذاست نیمرو رو خالی میخوره برنج هم خالی. آب مرغ هم بایدبا قاشق بدم قاطی برنج نکنم نمیخوره   

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند

تخم مرغ آب پز و نیمرو دوست داره

فرنی، شیربرنج، دوست داره

میان وعده بهش چوب شور و سب و موز میدم یا پفیلا یی که خودم درست کردم 

بعصی وقتا پفک هندی و سیب زمینی سرخ شده هم میدم

یه وقتایی هم که چیزای مقوی مثل ارده و شیر و آجیل و اینا نمیخوره

ترکیبی درست میکنم به زور میدم بخوره که بدنش کم نیاره

پسر من تخم مرغ فقط زردشو میخوره مدرسه میره باید غذای گرم بخوره که نمیشه صبح زود غذا نمیخوره زیاد واسش کروسان ودونات خونگی درست میکنم نون پنیر دوست داره دیگه هرکدوم یه سلیقه غذایی خاصی دارن من دکتر بردم چون گوشت مرغ ماهی نمیخوره کباب یکمی دکتر گفته همه چیش خوبه چرا میخوای الکی ویتامین بدی چاق شه ندادم هرچی دوست داره میدم بخوره با اون شکلی که اون میخواد مثلا پیتزا میخواد گوشت کوچک کوچیک میکنم با سیبزمنی که دوست داره خودم خمیر میکنم براش درست میکنم سخت نگیر هرچی میخوره درست کن بخوره یواش یوشا خوب بهتر میشه بچه های الانن دیگه باید غذاشون شکیل باشه

پسرم تخم مرغ نميخوره يا پنكيك ميكنم يا ميزنم تو خمير پيتزا براش پيتزا كوچولو درست ميكنم.

تو بستني پودر چهار مغز ميزنم.

آب پرتقال رو براش يخمك ميكنم..

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
چه عجیب و جالب 😀 همین فردا امتحان میکنم دمت گرم واقعا  چطوری حالا درست کنم به نظرت ؟ همینطوری ...

تخم مرغو با همزن با یکم شکر بزن ،شیر و آرد یا نشاسته هم روی گاز به هم میزنی دیدی داره سفت میشه ،تخمرغو اضافه کن ،سریع باید هم بزنی ،یکم گلاب هم بریز ،اگه خواستی وقتی خاموش کردی خامه هم بزن

تخم مرغو با همزن با یکم شکر بزن ،شیر و آرد یا نشاسته هم روی گاز به هم میزنی دیدی داره سفت میشه ،تخمر ...

آقا دمت گرم خداوکیلی پسرم اولش چون فرنی مثل قبل سفید نیست و کمی زرد شده بود نخورد دیگه یه کم گذشت دید از صبحانه دیگه ای خبری نیست خوردش 

خیلی خوشحالم کردی با ایده باحالت کلی برات دعا کردم 😍😍😍😍 

ولی کلا چون حجم شکمش خیلی کوچیکه اندازه نصف تخم مرغ از فرنی خورد سیر شد 

تصمیم گرفتم فردا یه تخم مرغ رو توی نصف لیوان شیر بریزیم که همه ش رو بخوره خدا خیرت بده 

.
پسر من یک سال و هفت ماهشه  و به شدت کم غذاست نیمرو رو خالی میخوره برنج هم خالی. آب مرغ هم بایدب ...

پسر منم دقییییییقا همین بود یعنی تا نزدیک به دو سالگی پلو سفید قوت غالب این بچه بود من توی دستم گرد گرد میکردم لاش مرغ یا گوشت قایم میکردم اگه نمی‌فهمید میخورد ولی کم کم از پلو سفید هم زده شد و دیگه خورشت هم میخوره

خورشت رو دور از چشمش با پلو قاطی کن بریز توی یه ظرف کوچیک و قالبی برگردون توی ظرف غذاش احتمالا خوشش بیاد و بخوره 

بچه من وقتایی که فکر میکرد پلو سفید نداریم همکاریش بیشتر میشد ولی کافی بود پلو سفید ببینه دیگه تموم بود واسه همین من بشقاب خودم و شوهرم رو هم خورشتی می‌کردم نفهمه که زیرش پلو سفیده 😅 

.