2777
2789
عنوان

در حد مرگ کتک خوردم بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 34 پست

نذار بزنه یه چند بار بزن نقاط حساسش نتونه از جاش بلد شه

بعدشم برو مهریه ات بذار اجرا هیچ کاری ام‌ تو خونه جز برای خودت نکن

حق طلاق نداری؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین خونت و ازش شکایت کن نروجایی به ضررت میشه اینطوری بیشتر حرص میخوره

مردی که میزنه زن امنیت جانی نداره همونجور ریلکس تو خونه بمونه و شکایت کنه.یه وقت نامه شکایت بیاد خونه و شوهرش ببینه تیکه تیکش میکنه

آخه مامانم خودش یه عالمه مشکلات داره دیگه نمی‌خوام حرص منم بخوره وای تموم بدنم درد می‌کنه با تمام قدرت موهامو کشیده با مشت زد بشقاب پرت کرد سمتم کجا برم از پلیس اینا می‌ترسه با خونوادش تو یک آپارتمانیم قرار بود مستقل بشیم ولی پشیمونش کردن منم خدا شاهده راجبه این قضیه چیزی نگفتم بهونه گیری کرد تهدیدم میکرد همش

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

۵۰سال ک سنی نیس

برو خونه مامانت اینا مطمئن باش مث کوه پشتتن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

فردا صبح برو پزشکی قانونی 

پنجاه سال هم پیر نیست که اگر پشتیبانت هستن بهشون بگو 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

چرا خودتوبی ارزش میکنی باید دفعه اول ک کتکت زد میرفتی دهنشو...میکردی 

بعضی از مردا واقعا مردونگی رو تو صداکلفت کردن‌ و کتک زدن و گیر دادن میبینن متاسفم واقعا😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
اشتباه تایپی شد گفتم دلم نمیخاد خونه بابام برم اونهارم عذاب بدم

درسته ناراحت میشن ولی موندنت شوهرتو پروو تر میکنه ،تو خودت اگه بچه داشته باشی دلت نمیخاد موقع مشکلش بیاد پیش تو؟؟ هیچ وقت همچین فکری نکن اگه خانوادت حمایت گر هستن حتما برو ،با  بابات برو کلانتری

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خودت چند سالته و چندتا بچه داری؟

22 سالمه سه ساله ازدواج کردم هربار بخاطر خانوادش منو زده بچه هم نداریم خدا میدونسته نداده 

چه بچه داری چه نداری باید یک فکر اساسی بکنی، پاشو فردا برو کلانتری نامه ی پزشک قانونی بگیر ، مبلغ دیه رو که ببینه حالش جا میاد. و خیلی جدی بهش بگو که نامه ی پزشک قانونی رو ضمیمه ی پرونده میکنی و مهریه ات رو اجرا میذاری . اینقدر ضعیف نباش. خودت رو توجیه نکن که اگر از خودم دفاع کنم بوسیله ی قانون، پدر مادرم حالشون اینطور میشه اونطور میشه. هیچیشون نمیشه. اگر راه داره با این یارو که شوهرته صحبت کن برید مشاوره شاید فهمیدی دردش چیه

دعواتون سرچی بو ه اخه خودتون چندسالتونه الان تو خیابونی؟

اره تو خیابونم شاید برم حرم امام رضا این اولین باره دیگه بریدم همش بخاطر برادر و اون مادر فتنش منو زده حرف حرف اوناست بمن مثه یک کلفت رفتار میکنه کاملا زور میگه بمن چون تا الان مراعاتشو کردم 

بعد اين همه كتك تاحالا پزشكى قانونى نرفتى؟؟؟

مشت دستمو پیچونده موهامو کشیده ولی کبود اینا نشدم بازم برم پزشک قانونی؟