نذار بزنه یه چند بار بزن نقاط حساسش نتونه از جاش بلد شه
بعدشم برو مهریه ات بذار اجرا هیچ کاری ام تو خونه جز برای خودت نکن
حق طلاق نداری؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه مامانم خودش یه عالمه مشکلات داره دیگه نمیخوام حرص منم بخوره وای تموم بدنم درد میکنه با تمام قدرت موهامو کشیده با مشت زد بشقاب پرت کرد سمتم کجا برم از پلیس اینا میترسه با خونوادش تو یک آپارتمانیم قرار بود مستقل بشیم ولی پشیمونش کردن منم خدا شاهده راجبه این قضیه چیزی نگفتم بهونه گیری کرد تهدیدم میکرد همش
چه بچه داری چه نداری باید یک فکر اساسی بکنی، پاشو فردا برو کلانتری نامه ی پزشک قانونی بگیر ، مبلغ دیه رو که ببینه حالش جا میاد. و خیلی جدی بهش بگو که نامه ی پزشک قانونی رو ضمیمه ی پرونده میکنی و مهریه ات رو اجرا میذاری . اینقدر ضعیف نباش. خودت رو توجیه نکن که اگر از خودم دفاع کنم بوسیله ی قانون، پدر مادرم حالشون اینطور میشه اونطور میشه. هیچیشون نمیشه. اگر راه داره با این یارو که شوهرته صحبت کن برید مشاوره شاید فهمیدی دردش چیه
دعواتون سرچی بو ه اخه خودتون چندسالتونه الان تو خیابونی؟
اره تو خیابونم شاید برم حرم امام رضا این اولین باره دیگه بریدم همش بخاطر برادر و اون مادر فتنش منو زده حرف حرف اوناست بمن مثه یک کلفت رفتار میکنه کاملا زور میگه بمن چون تا الان مراعاتشو کردم